Ελληνικές εταιρείες, προϊόντα και υπηρεσίες

Ελληνικές εταιρείες, προϊόντα και υπηρεσίες

37.159 Επισκέψεις στο άρθρο English

Η Ελλάδα που όλοι αγαπάμε είναι ΜΙΑ! Μα… οι ελληνικές επιχειρήσεις που ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ πολλές!

Σε μια περίοδο κρίσης, σε μια περίοδο πολύ δύσκολη για οποιουδήποτε είδους επιχειρηματικότητα, πόσο μάλλον εγχώρια, οι ελληνικές επιχειρήσεις αντιστέκονται και με όπλο τους την εφευρετικότητα, την πρωτοπορία και φυσικά, την εξωστρέφεια, προσφέρουν κορυφαία προϊόντα και υπηρεσίες, ικανά να καλύψουν και με το παραπάνω τις ανάγκες και τα θέλω του καταναλωτή. Ειδικά στο χώρο του αυτοκινήτου, υπάρχει σήμερα μια ευρύτατη γκάμα 100% ελληνικών εταιρειών που αναπτύσσουν, δοκιμάζουν και παράγουν προϊόντα και υπηρεσίες ενός πολύ μεγάλου φάσματος, συμβάλλοντας καθοριστικά στην ανάπτυξη της οικονομίας, την καταπολέμηση της ανεργίας, αλλά και παράλληλα, εκφράζοντας τη μοναδική δημιουργικότητα του Έλληνα, κάνοντάς μας να αγαπήσουμε ακόμη περισσότερο τη χώρα μας, ιδίως σε αυτή τη δύσκολη εποχή.
Ελληνικές εταιρείες που ξεχωρίζουνΟι ελληνικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του αυτοκινήτου, είναι πολλές και ποικίλες. Όπως θα δείτε μάλιστα και στα παρακάτω διαγράμματα, οι επιδόσεις τους είναι τέτοιες, ώστε να συμβάλλουν σημαντικά στην εγχώρια οικονομία, η κάθε μια από το δικό της μετερίζι. Εμείς, σήμερα, στο αφιέρωμα που ετοιμάσαμε, σας παρουσιάζουμε μερικές από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες του αυτοκινητικού χώρου, οι οποίες θεωρούμε ότι εκφράζουν με τον καλύτερο τρόπο το –τόσο κρίσιμο αυτή την περίοδο– «ελληνικό επιχειρείν».
Ο «καθαρόαιμος» ελληνικός τίτλος αυτοκινήτου
Από το 1993 μέχρι σήμερα, το auto Τρίτη βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας και την ενημέρωσης γύρω από το αυτοκίνητο. Είτε με την έντυπη, εβδομαδιαία έκδοσή του, είτε με το www.autotriti.gr, με πάνω από 1.000.000 επισκέψεις ανά μήνα, το auto Τρίτη αποτελεί τη Νο1 ελληνική αυτοκινητική ενημέρωση του σήμερα.
Οι μεγαλύτερες Ελληνικές εταιρείες με προϊόντα/υπηρεσίες αυτοκινήτου
Εταιρείες που σχετίζονται με το αυτοκίνητο, είτε σε επίπεδο προϊόντων, είτε σε επίπεδο υπηρεσιών, συναντώνται στις υψηλότερες θέσεις των top εταιρειών σε κύκλο εργασιών και σε κερδοφορία, σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία. Στην πρώτη περίπτωση, οι πρώτες εταιρείες σε κύκλο εργασιών της χώρα μας είναι τα Ελληνικά Πετρέλαια και η Μότορ Όιλ Ελλάς, δύο εταιρείες που ειδικεύονται στα πετρελαϊκά προϊόντα. 
Σημαντικός είναι και ο κύκλος εργασιών της ΔΕΠΑ, στην οποία υπάγεται και το Φυσικό Αέριο κίνησης Fisikon, ενώ αξιοσημείωτες είναι οι επιδόσεις των περισσότερων ελληνικών εταιρειών στο χώρο του καυσίμου. Στο κομμάτι της κερδοφορίας, μέσα στο Top 10 των πιο κερδοφόρων εταιρειών του 2013 συναντούμε 2 με προϊόντα / υπηρεσίες που σχετίζονται με το αυτοκίνητο, τη ΔΕΠΑ και την Εθνική Ασφαλιστική, ενώ αξιοσημείωτη κερδοφορία το 2013 είχαν και οι Αττικές Διαδρομές (Αττική Οδός) και Νέα Οδός (Ιόνια Οδός-Τμήμα ΠΑΘΕ).

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto