Το νέο Nissan Cabstar αναμένεται σύντομα και στην ελληνική αγορά με πολλαπλές σχεδιαστικές αλλά και δομικές επεμβάσεις στη καμπίνα και το αμάξωμα του.

Το νέο Nissan Cabstar αναμένεται σύντομα και στην ελληνική αγορά με πολλαπλές σχεδιαστικές αλλά και δομικές επεμβάσεις στη καμπίνα και το αμάξωμα του.

Έμφαση στην ασφάλεια για το νέο Nissan Cabstar

2.000 Επισκέψεις στο άρθρο (25/11/2014)

Με αρκετές σχεδιαστικές αλλαγές αλλά και –κυρίως- σημαντικές αναβαθμίσεις κυρίως στον τομέα της ασφάλειας, αναμένεται σύντομα και στην ελληνική αγορά το νέο ελαφρύ φορτηγό Nissan Cabstar NT400.

Όπως έχουμε δημοσιεύσει και προ μηνών, η έναρξη των πωλήσεων της νέας γενιάς του Nissan –NT400- Cabstar είναι πλέον… προ των πυλών και στην ελληνική αγορά καθώς τα πρώτα οχήματα αναμένεται στη χώρα μας προς το τέλος του έτους.Σχεδιαστικά, το νέο ιαπωνικό ελαφρύ φορτηγό (με μεικτό βάρος από 3,5t.-4,5t.) έχει να επιδείξει αλλαγές στη μάσκα ενώ, οι δείκτες αλλαγής πορείας έχουν πλέον ενσωματωθεί στους πλευρικούς καθρέπτες. Αντίστοιχα, στο εσωτερικό έχουν προβλεφθεί νέες επενδύσεις για τα καθίσματα, νέος πίνακας οργάνων που παρέχει πληρέστερες πληροφορίες στον οδηγό αναφορικά με πολλαπλά δεδομένα για το όχημα και το δρομολόγιο ενώ, πληρέστερος είναι και ο εξοπλισμός άνεσης.Με νέους –ισχυρότερους- πετρελαιοκινητήρεςΤο νέο Cabstar θα είναι διαθέσιμο στη χώρα μας με τρία διαφορετικά μήκη μεταξονίου, τόσο με μονή όσο και με διπλή καμπίνα, ενώ θα προσφέρει εξαιρετικές λύσεις σε μια μεγάλη γκάμα χρήσεων δεδομένης της δυνατότητας μετατροπής του σε μια πληθώρα επιλογών όπως ανοιχτό ή και ανατρεπόμενο φορτηγό, κιβωτάμαξα, ψυκτικός θάλαμο, καλαθοφόρο ή ακόμη και ως βυτίο.Παράλληλα, ο νέος 4κύλινδρος YD25 πετρελαιοκινητήρας των 2.488 κ.εκ. που αναλαμβάνει την κίνηση του θα προσφέρεται σε εκδόσεις με ισχύ 136 ή 145 ίππων και μέγιστη ροπή 270 Nm ή 350 Nm αντίστοιχα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center