Το εκθαμβωτικό Pagani Huayra BC στους δρόμους του Μονάχου.

Το εκθαμβωτικό Pagani Huayra BC στους δρόμους του Μονάχου.

Ένα Huayra «χαμαιλέων»

2.179 Επισκέψεις στο άρθρο (8/2/2017)

Ένα Pagani Huayra BC, κατέφθασε στο Μόναχο, εντυπωσιάζοντας τους πάντες με το ιδιαίτερο χρώμα του και τη διαστημική σχεδίασή του. Διατίθεται προς πώληση και το μόνο βέβαιο είναι πως δεν πρόκειται να περάσει απαρατήρητο.

Η Ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία Pagani θεωρείται ένας από τους δημοφιλέστερους κατασκευαστές Supersport  μοντέλων. Ο πρώτος άνθρωπος που αγόρασε μια Zonda ήταν ένας συλλέκτης Ferrari, ονόματι Benny Caiola, o οποίος έμεινε τόσο ευχαριστημένος που έστειλε επιστολή στον ιδρυτή της μάρκας, εκθειάζοντας την εξαιρετική δουλειά του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Ο Benny Caiola απεβίωσε το 2010 και ο Horacio Pagani έψαχνε ένα τρόπο να τον τιμήσει. Έτσι δημιούργησε την κορυφαία έκδοση, την Huayra BC, η οποία είναι κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου από ανθρακονήματα.
Η Pagani είχε δηλώσει επίσημα πως θα παραχθούν μόνο 20 μοντέλα και κατά πως φαίνεται, όλο και περισσότερες παραγγελίες πραγματοποιούνται το τελευταίο διάστημα.

Το Supercar της παρακάτω φωτογραφίας, παραδόθηκε πρόσφατα στην Semco Cars στο Μόναχο και όπως συμπεραίνει κανείς, πρόκειται για ένα ξεχωριστό αυτοκίνητο, λόγω της μωβ απόχρωσής του που συνδυάζεται με ανθρακονήματα.
Αναμένουμε λοιπόν, σύντομα κάποια νέα από τη πώλησή του.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto