Η Hyundai έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη προωθητική εικόνα του Sonata των 718 ίππων που θα παρουσιάσει επισήμως στις 4 Νοεμβρίου, στην έκθεση SEMA.

Η Hyundai έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη προωθητική εικόνα του Sonata των 718 ίππων που θα παρουσιάσει επισήμως στις 4 Νοεμβρίου, στην έκθεση SEMA.

Ένα Hyundai Sonata 718 ίππων!

4.333 Επισκέψεις στο άρθρο (23/9/2014)

Στις 4 Νοεμβρίου, στην έκθεση SEMA, θα γίνει η πλήρης αποκάλυψη του ενός και μοναδικού Sonata που ετοίμασε η Hyundai από κοινού με την Bisimoto Engineering, του οποίου το turbo μοτέρ των 2,4 λτ. αποδίδει 718 ίππους.

Η Hyundai έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη προωθητική εικόνα του Sonata των 718 ίππων που θα παρουσιάσει επισήμως στις 4 Νοεμβρίου, στην έκθεση SEMA. Αποτελεί το (ένα και μοναδικό) προϊόν της συνεργασίας της κορεάτικης φίρμας με την Bisimoto Engineering. Διαθέτει ένα 4κύλινδρο μοτέρ 2,4 λτ., στο οποίο έχει τοποθετηθεί μια τουρμπίνα της Turbonetics, ένα intercooler της Spearco και μια εισαγωγή της Golden Eagle. Επιπλέον προεξάρχοντα χαρακτηριστικά του κινητήρα αποτελούν τα σφυρήλατα πιστόνια, οι ατσάλινες μπιέλες της R&R, η τρόμπα βενζίνης Magnafuel 750, τα μπεκ ψεκασμού της Deatschwerks και ο εγκέφαλος AEM Infinity 6.Ο κινητήρας συνεργάζεται με ένα μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων μετάδοσης, με τον συμπλέκτη (Action Ironman Clutch) να είναι της Bisimoto. Από την τελευταία προέρχονται και το εμπρόσθιο splitter, το αεροδυναμικό πακέτο και οι ζάντες των 18 τροχών. Στο εσωτερικό, μεταξύ άλλων, υπάρχει ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων Racepack IQ3, όργανα επιπλέον λειτουργιών της ΑΕΜ και ένα roll cage. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
vw