Ο E-Milano σχεδίασε ένα Project One Που θα μπορούσε άνετα να συμμετάσχει σε αγώνες αντοχής.

Ο E-Milano σχεδίασε ένα Project One Που θα μπορούσε άνετα να συμμετάσχει σε αγώνες αντοχής.

Ένα LMP για το δρόμο

2.869 Επισκέψεις στο άρθρο (30/3/2017)

Ο E-Milano με αφορμή τις teaser φωτογραφίες του Project One της Mercedes-AMG δημιουργεί ένα σχέδιο το οποίο θα μπορούσε να είναι αγωνιστικό σε αγώνες αντοχής.

Στην έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης η Mercedes-AMG θα παρουσιάσει το hypercar Project One στο κοινό. Ο ανταγωνιστής της Aston Martin Valkyrie θα είναι η γρηγορότερη Mercedes που έχει κατασκευαστεί ποτέ και έχει όλα τα φόντα για να σπάσει το ρεκόρ γύρου στο Nurburgring.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η Γερμανική εταιρεία έχει δώσει στη δημοσιότητα δύο teaser φωτογραφίες του μοντέλου μέχρι στιγμής, δίνοντάς μας μια ιδέα για το πώς θα είναι η τελική του μορφή και τώρα ο Evren Milano δημιούργησε ένα σχέδιο βασισμένο σε αυτές τις φωτογραφίες.Πρέπει να πούμε πως γνωρίζουμε ότι το αυτοκίνητο δε θα έχει ακριβώς αυτή τη μορφή. Πιο συγκεκριμένα, από τις  teaser φωτογραφίες μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι δε θα έχει μια τέτοια μεγάλη αεροτομή σαν αυτή που δείχνει αυτό το σχέδιο και δε θα έχει εισαγωγή αέρα στην οροφή.

ΠαρΆ όλα αυτά, αυτό το σχέδιο θα μπορούσε να είναι ακριβές σ κάποιο ποσοστό. Ας πούμε, οι αναλογίες του αυτοκινήτου αναμένεται να είναι ίδιες με του σχεδίου καθώς και το εμπρός μέρος. Τα φώτα και η μάσκα μοιάζουν πολύ με μια πρόσφατη σπουδή πάνω στα πιθανά σχέδια του μοντέλου από την ίδια τη Mercedesενώ οι τροχοί έχουν αντιγραφεί αυτούσιοι από εκείνο το προσχέδιο. Με την καμπίνα σε σχήμα φούσκας, το αυτοκίνητο μοιάζει πραγματικά με αγωνιστικό της από αγώνες αντοχής και ξυπνάει μνήμες από τις Mercedes-Benz CLK GTR και Porsche 911 GT1 Strassenversion.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEIRAIOS LEASING
OPEL