Ένα αγριεμένο RX-3.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ένα αγριεμένο RX-3.

Ένα αγριεμένο RX-3

6.305 Επισκέψεις στο άρθρο (14/2/2017)

Σε ένα γκαράζ με κλασικά ιαπωνικά αυτοκίνητα, ένα αγριεμένο RX-3 ξεχωρίζει, αναδεικνύοντας την αθάνατη ιαπωνική ψυχή που κρύβει μέσα του.

Κάποια από αυτά στην αυθεντική τους κατάσταση, άλλα εκτενώς τροποποιημένα με το στιλ της εταιρείας. Πρόκειται για τα αυτοκίνητα που βρίσκονται στο γκαράζ της εταιρείας Liberty Walk, που ειδικεύεται στην αναβάθμιση και βελτίωση πανάκριβων supercars. Με την διαφορά ότι εδώ μιλάμε μόνο για κλασικά ιαπωνικά.

Σε ένα γκαράζ με κλασικά ιαπωνικά αυτοκίνητα, ένα αγριεμένο RX-3 ξεχωρίζει.

Σε ένα γκαράζ με κλασικά ιαπωνικά αυτοκίνητα, ένα αγριεμένο RX-3 ξεχωρίζει.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Kato Wataru, λάτρης των κλασικών ιαπωνικών αυτοκινήτων, έχει σε περίοπτη θέση το αγαπημένο του Mazda RX3. Ιδιαίτερα σπάνιο και με μια ενδιαφέρουσα ιστορία από πίσω του.

Βαμμένο σε μια μοναδική διχρωμία κίτρινου και πράσινου, θυμίζει την αγωνιστική McLaren P1 GTR.  Το αμάξωμα είναι τελείως «κατεβασμένο», με λαστιχένια και πλαστικά μέρη επένδυσης κατά μήκος του.Στο μπροστινό μέρος, το ρύγχος προεξέχει θυμίζοντας «ξυράφι» έτοιμο να κουρέψει τα χόρτα στα πλάγια της πίστας. Τα διογκωμένα φτερά είναι πολύ απλά σχεδιασμένα σε σχέση με τα περισσότερα κιτ της εταιρείας. Μιλάμε για απλά πλαστικά φουσκώματα που εξέχουν περίπου 20 πόντους σε κάθε μεριά.

Στο εσωτερικό, το εγκατεστημένο κίτρινο roll cage βελτιώνει το στήσιμο του αυτοκινήτου και εξασφαλίζει μεγαλύτερη ασφάλεια για τους επιβάτες.

Δεν πρόκειται για rat rod κατασκευή, καθώς έχει προσεχθεί και η παραμικρή λεπτομέρεια, όπως σε μια καλή ανακατασκευή κλασικού οχήματος. Σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί, ένας επιχρωμιωμένος περιστροφικός κινητήρας απόδοσης 200 ίππων.

Μπαίνοντας στην έκθεση της εταιρείας στο Τόκιο θα δεις μπροστά σου την πρώτη τους δημιουργία, μια Ferrari 488 GTB, που πραγματικά μαγνητίζει τα βλέμματα. Ωστόσο και πάλι το RX-3 θα ήταν αυτό που θα σου έκλεβε την καρδιά, καθότι σπάνιο και σχεδόν αδύνατο να το βρεις τέλεια τροποποιημένο.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

VW LEASEPRO
test center