Το τελικό συμπέρασμα από τη χρήση του e-up! για έναν μήνα, είναι ότι είναι ότι πιο ευχάριστο μπορείς να έχεις για τις αστικές σου μετακινήσεις. Δεν το λέμε μόνο εμείς. Το λένε όσοι είχαν την ευκαιρία

Το τελικό συμπέρασμα από τη χρήση του e-up! για έναν μήνα, είναι ότι είναι ότι πιο ευχάριστο μπορείς να έχεις για τις αστικές σου μετακινήσεις. Δεν το λέμε μόνο εμείς. Το λένε όσοι είχαν την ευκαιρία να το «ζήσουν» έστω και για λίγο.

Εβδομάδα 4η

65.248 Επισκέψεις στο άρθρο (15/6/2017)

H τελευταία εβδομάδα που είχαμε στη διάθεσή μας το VW e-up! ήταν και η πιο απαιτητική για εκείνο αφού κατά την διάρκειά της πραγματοποιήσαμε έναν κύκλο κίνησής του σε αστικό και υπεραστικό περιβάλλον χωρίς ενδιάμεση φόρτιση. Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό αφού σε αυτόν τον μεικτό κύκλο των 80 χιλιομέτρων, το κόστος κίνησης του e-up! διαμορφώθηκε στις 11,35 kWh. Η μέρα μέτρησής του ήταν και η πιο ευχάριστη στην συμβίωση μαζί του, αφού μέσω αυτής διαπιστώσαμε ότι αν θες, μπορείς να καλύψεις την υποσχόμενη μέση ρεαλιστική απόσταση που αναφέρει η VW στο εγχειρίδιο χρήσης του e-up!. Ητοι τα 100 χλμ. τον χειμώνα και τα 120 χλμ. το καλοκαίρι. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
moto