Αποτελώντας προϊόν παραγγελίας, το μοναδικό RS4 Avant που δημιούργησε η Audi Exclusive φέρει μια πράσινη (Peridot) απόχρωση, ενώ διαθέτει μαύρα γυαλιστερά καπάκια καθρεπτών και μαύρες ματ ζάντες αλουμ
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αποτελώντας προϊόν παραγγελίας, το μοναδικό RS4 Avant που δημιούργησε η Audi Exclusive φέρει μια πράσινη (Peridot) απόχρωση, ενώ διαθέτει μαύρα γυαλιστερά καπάκια καθρεπτών και μαύρες ματ ζάντες αλουμινίου.

Ένα μοναδικό RS4 Avant

4.854 Επισκέψεις στο άρθρο (18/11/2014)

Κατόπιν ειδικής παραγγελίας κατασκευάστηκε από την Audi Exclusive, η μία και μοναδική αισθητικά εκδοχή του Audi RS4 Avant των 450 ίππων, ένα οικογενειακό όχημα που κάνει το 0-100 σε 4,7 δλ.

Αποτελώντας προϊόν παραγγελίας, το μοναδικό RS4 Avant που δημιούργησε η Audi Exclusive φέρει μια πράσινη (Peridot) απόχρωση, ενώ διαθέτει μαύρα γυαλιστερά καπάκια καθρεπτών και μαύρες ματ ζάντες αλουμινίου. Το σπορ ύφος συνεχίζεται αμείωτα και στο εσωτερικό, όπου υπάρχουν μαύρες γυαλιστερές «πινελιές», αλλά και ασορτί με το αμάξωμα πράσινες επιφάνειες και ραφές ίδιας απόχρωσης. Την καμπίνα κοσμούν τα σηματάκια της Audi Exclusive, ενώ προεξάρχον χαρακτηριστικό της αποτελούν τα σπορ καθίσματα επενδυμένα με δέρμα και Alcantara.Αλλαγές δεν υπάρχουν στα τεχνικά χαρακτηριστικά, οπότε το κατά παραγγελία RS4 Avant συνεχίζει να παίρνει κίνηση από το V8 μοτέρ των 4,2 λίτρων, το οποίο αποδίδει 450 ίππους και 430 Nm. Συνδέεται με ένα 7άρι κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, το οποίο μέσω του συστήματος quattro στέλνει την κίνηση σε όλους τους τροχούς. Το 0-100 χλμ./ώρα πραγματοποιείται σε 4,7 δλ., ενώ η τελική ταχύτητα ανέρχεται σε 280 χλμ./ώρα.

Το V8 μοτέρ των 4,2 λίτρων, το οποίο αποδίδει 450 ίππους και 430 Nm, συνδέεται με ένα 7άρι κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, το οποίο μέσω του συστήματος Quattro, στέλνει την κίνηση σε όλους τους τροχούς.

Το V8 μοτέρ των 4,2 λίτρων, το οποίο αποδίδει 450 ίππους και 430 Nm, συνδέεται με ένα 7άρι κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, το οποίο μέσω του συστήματος Quattro, στέλνει την κίνηση σε όλους τους τροχούς.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
moto