Εντυπωσιασμένοι δηλώνουν οι άνθρωποι της Ferrari με τις επιδόσεις του 18χρονου Γάλλου Esteban Ocon, ο οποίος δοκίμασε εχθές, Τετάρτη 29 Οκτωβρίου, το μονοθέσιο F10 του 2010.

Εντυπωσιασμένοι δηλώνουν οι άνθρωποι της Ferrari με τις επιδόσεις του 18χρονου Γάλλου Esteban Ocon, ο οποίος δοκίμασε εχθές, Τετάρτη 29 Οκτωβρίου, το μονοθέσιο F10 του 2010.

Εντυπωσίασε τη Ferrari o νεαρός Ocon

2.099 Επισκέψεις στο άρθρο (30/10/2014)

Ως μέρος του επάθλου του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος F3, o 18χρονος Γάλλος Esteban Ocon, δοκίμασε το μονοθέσιο F10 του 2010, με τους ανθρώπους της Ferrari να δηλώνουν εντυπωσιασμένοι.

Εντυπωσιασμένοι δηλώνουν οι άνθρωποι της Ferrari με τις επιδόσεις του 18χρονου Γάλλου Esteban Ocon, ο οποίος δοκίμασε εχθές, Τετάρτη 29 Οκτωβρίου, το μονοθέσιο F10 του 2010. Ο γύρος στην πίστα του Φιοράνο ήταν μέρος του επάθλου του νεαρού πιλότου, ο οποίος στην πρώτη του χρονιά στην F3, κέρδισε το σχετικό πρωτάθλημα.Ο επικεφαλής της Ferrari Driver Academy, κος Luca Baldisserri, δήλωσε για το θέμα: «Είναι πάντα συναρπαστικό για εμάς να είμαστε εκεί όταν ένας νέος οδηγός κάθεται για πρώτη φορά πίσω από το τιμόνι ενός F1 μονοθέσιου της Ferrari. Παρόλο που είμαστε συνηθισμένοι, είναι πραγματική έκπληξη να βλέπεις κάποιον να μπαίνει στην πίστα, δείχνοντας τον επαγγελματισμό του Esteban.». Ο κος Baldisserri, συνέχισε λέγοντας: «Παρόλο που ήταν η πρώτη φορά σε ένα μονοθέσιό μας, ολοκλήρωσε τη δοκιμασία δίχως λάθη, ενώ ήταν από την αρχή γρήγορος.».Ο ίδιος ο Esteban Ocon, είπε: «Η πίστα είναι όμορφη, τεχνική και ποικιλόμορφη. Το μονοθέσιο είναι συναρπαστικό με τη δύναμή του και με τον τρόπο που αντιδρά άμεσα στις εντολές του οδηγού. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους μηχανικούς και την ομάδα για την αρωγή τους και ελπίζω αυτή η μέρα να αποδειχθεί χρήσιμη στο μέλλον μου ως οδηγός αγώνων.».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
skoda