Nissan Micra
9 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Nissan Micra

Επέλαση του Nissan Micra

3.733 Επισκέψεις στο άρθρο (18/1/2017)

Συνεχίζει ακάθεκτο την επιτυχημένη πορεία του το νέο Nissan Micra, με την εκτίμηση του αγοραστικού κοινού να παραμένει σε υψηλά επίπεδα και τους ιθύνοντες της Ιαπωνικής φίρμας να χαμογελούν.

Με αφορμή την επικείμενη επίσημη παρουσίαση του νέου Nissan Micra στον δημοσιογραφικό κόσμο αλλά και την 2η θέση που κατέκτησε στον διαγωνισμό Best Car 2017, σας παρουσιάζουμε περισσότερες νέες εικόνες του συναρπαστικού μοντέλου.

Nissan Micra

Nissan Micra

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Το Nissan Micra 5ης γενιάς διαθέτει έναν σύγχρονο και διαφορετικό σχεδιασμό σε σχέση με τους προκατόχους του και  η κατασκευή του ήταν στοχευμένη στο ευρωπαϊκό κοινό, τη μεγαλύτερη αγορά hatchback του κόσμου. Πλέον, σύμφωνα με την ιαπωνική φίρμα, οι διαστάσεις του είναι μεγαλύτερες και διαθέτει περισσότερο εσωτερικό χώρο.

Κύριο χαρακτηριστικό της εμφάνισής του αποτελεί η μεγάλη μάσκα σε σχήμα V και τα μεγάλα φώτα εμπρός, καθώς και η σχεδιαστική γραμμή που ξεκινά από τα εμπρόσθια φανάρια, περνά από όλο το πλαϊνό αμάξωμα και καταλήγει στα πίσω φώτα.
Φυσικά ο σχεδιασμός του νέου Micra δεν αδιαφορεί για την αεροδυναμική, με τους Ιάπωνες να κάνουν λόγο για αεροδυναμικό συντελεστή Cd 0,29, τιμή κορυφαία στην κατηγορία.
Το εσωτερικό του νέου Nissan Micra είναι και αυτό, όπως και το αμάξωμά του, εξολοκλήρου ανασχεδιασμένο. Όπως φαίνεται και από την εικόνα, στο κέντρο του ταμπλό δεσπόζει μια έγχρωμη οθόνη αφής, 7,0 ιντσών για το σύστημα πολυμέσων, ενώ διαθέτει κουμπί εκκίνησης κινητήρα, αναλογικό πίνακα οργάνων με μεγάλη ψηφιακή οθόνη κεντρικά τοποθετημένη και τιμόνι με χειριστήρια.
Φυσικά δεν περνά απαρατήρητο και το ντύσιμο του ταμπλό με δέρμα, καθώς και η χρήση μαλακών υλικών, κάτι που αναμφίβολα προσφέρει πόντους στην συνολική ποιότητα της καμπίνας. Η τελευταία μπορεί να συνδυαστεί με διάφορα χρώματα και υλικά, φτάνοντας τους 125 συνδυασμούς συνολικά.

Η γκάμα των κινητήρων του νέου Micra θα είναι πλουσιότερη και θα συμβαδίζει με τη τάση της εποχής.
Αιχμή του δόρατος θα είναι πάλι οι βενζινοκινητήρες, βέβαια ο υπάρχων 1,2 λίτρων αποτελεί παρελθόν. Aντί αυτού θα διαθέτει ένα 1.000άρη ατμοσφαιρικό 74 ίππων, ενώ η Nissan επωφελούμενη από την αδερφή Renault, εφοδιάζει το μικρό της μοντέλο, με τον 0,9 λτ. TCe των 91 ίππων. Τέλος για πρώτη φορά θα δούμε στο Micra έναν diesel κινητήρα κάτω από το καπό, τον 1,5 λτ., απόδοσης 90 ίππων. 


 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
skoda