Μισό αιώνα μετά την πρώτη παρουσίαση της Camaro, λανσάρεται το επετειακό της μοντέλο.
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Μισό αιώνα μετά την πρώτη παρουσίαση της Camaro, λανσάρεται το επετειακό της μοντέλο.

Επετειακή Camaro (+video)

3.375 Επισκέψεις στο άρθρο (29/6/2016)

Η Chevrolet παρουσίασε επίσημα την επετειακή έκδοση της Camaro την οποία ονόμασε Fifty, με αφορμή τα γενέθλια των 50 ετών από το ντεμπούτο του ονόματος, που έμελε να γράψει την δική του ιστορία στην αμερικάνικη αυτοκινητοβιομηχανία.

Τον Σεπτέμβριο του 1966 η Chevrolet παρουσίασε επίσημα στο κοινό την πρώτη Camaro, η οποία την τότε εποχή, όπως λέγεται, ήταν κεραυνοβόλος έρωτας για μεγάλο μερίδιο κόσμου. Σήμερα, 50 χρόνια μετά η μάρκα παρουσιάζει το επετειακό μοντέλο της Camaro, με σκοπό να γιορτάσει τον μισό αιώνα ύπαρξης της στην αυτοκινητοβιομηχανία.
Η δημιουργία του συγκεκριμένου μοντέλου έχει γίνει εξ ολοκλήρου στο εργοστάσιο της μάρκας στο Lansing Grand River, στο οποίο θα πραγματοποιηθεί και η πρώτη του παρουσίαση στο κοινό. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μάλιστα, πέραν της παρουσίασης θα υπάρξει μια σειρά από εκδηλώσεις και θεάματα, ώστε να εορταστούν όπως πρέπει τα γενέθλια της Camaro.
Φυσικά για να ξεχωρίζει η επετειακή Camaro Fifty, έχει λάβει πληθώρα αισθητικών βελτιώσεων και λεπτομερειών, μερικές από τις οποίες είναι το γκρι μεταλλικό χρώμα «Nightfall Gray», οι ειδικές για την περίσταση ζάντες 20 ιντσών που αναγράφουν στο κέντρο «celebrating fifty years of Camaro» και σημαίνει «γιορτάζοντας τα 50 χρόνια της Camaro», οι κόκκινες λεπτομέρειες σε καπό και πορτμπαγκάζ μαζί με τα λογότυπα «Fifty» που κοσμούν τα φτερά και οι πορτοκαλί δαγκάνες των δισκόφρενων.
Τέλος, η επετειακή Camaro θα διατεθεί σε κουπέ και κάμπριο εκδόσεις, με την κάμπριο να περιλαμβάνει την 2LT και την 2SS, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν πληροφορίες για το πόσες μονάδες θα παραχθούν, αλλά και το πόσο θα κοστίζει η κάθε μια.
Δείτε ένα σύντομο video με την ιστορία της Camaro στο πέρασμα του μισού αιώνα που βρίσκεται εν ζωή:


Δεσπόζουν οι κόκκινες λεπτομέρειες σε καπό και πορτμπαγκάζ.

Δεσπόζουν οι κόκκινες λεπτομέρειες σε καπό και πορτμπαγκάζ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda