Τριπλέτα ευχαρίστησης

80.628 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/9/2015

Τρία μοντέλα που με τους ισχυρούς κινητήρες και την δυναμική εμφάνιση που διαθέτουν, προσφέρουν συνδυαστικά, καυτές επιδόσεις και fun to drive χαρακτήρα.

 
Τρία «καυτά» μικρομεσαία μοντέλα της αγοράς, τα οποία διαθέτουν εμφάνιση, δύναμη και κοφτερή οδική συμπεριφορά. Τριπλέτα προτερημάτων που προσφέρει πολλά χαμόγελα ευχαρίστησης. Ποιες είναι αυτές οι πηγές ευχαρίστησης αλλά και παραγωγής αδρεναλίνης; Alfa Romeo Giulietta QV με 240 άλογα, το προσφάτως ανανεωμένο Ford Focus ST με τους 250 ίππους και το VW Golf GTi στην έκδοση Performance με τους 231 ίππους. 

 
  • Stelios_P

    Αλίμονο αγαπητό autotriti, ποιο θα έβγαινε πρώτο στη δοκιμή.Μα το VW φυσικά.... Αρχίζω να πιστεύω πως και με το VW UP να τα συγκρίνατε πάλι το VW θα βγάζατε πρώτο!!!

      37
  • VWakias

    Μα φυσικά έχεις δίκιο φίλε Stelio_P,την σαπίλα το γκόλφ και με σύγκριση άλλο γκόλφ θα το βγάζανε πρώτο οι φωστήρες του τρίτη,μιλάμε για tragic οι τύποι.

      22
  • christos

    Πότε επιτέλους θα βαθμολογήσει κάποιος την προσωπικότητα ενός αυτοκινήτου που το κάνει να ξεχωρίζει όταν περνάει στο δρόμο απο το σωρό;Τα κεφάλια των πίσω επιβατών σας μάραναν που μπορεί και ποτέ να μήν καθίσουν;

      13
  • seads

    Είναι αστέρι το Golf, δεν το κάνει το Auto triti (κρίνω από τον εαυτό μου..!)

      4
  • Γιάννης

    Tι ασχήμια είναι αυτή στο golf δεν περιγραφεται,και πραγματικά 3 λιτρα νακαιγε στα 100 χλμ πάλι κάποιο απο τα αλλα θα διαλεγα.

      1
  • petrolhead

    Το golf ειναι "ο κανονας" σε αυτην τη κατηγορια