Επίσημο τέλος του Dennis στη McLaren.

Επίσημο τέλος του Dennis στη McLaren.

Επίσημο τέλος του Dennis στη McLaren

2.876 Επισκέψεις στο άρθρο (30/6/2017)

Χωριστούς δρόμους θα ακολουθήσουν πλέον η McLaren και ο Ron Dennis, με το πρώην αφεντικό της ομάδας, να πουλά τα μερίδια που είχε στις McLaren Technology Group και McLaren Automotive.

Πέραν τούτου ο πάλαι ποτέ ισχυρός άντρας θα παρατηθεί των αξιωμάτων του, βάζοντας πλέον οριστικό τέλος στη συνεργασία του με την ομάδα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Το γεγονός αυτό το επιβεβαίωσε και η ίδια η ομάδα χωρίς να δώσει πολλές λεπτομέρειες, ωστόσο γνωστοποίησε πως ο όμιλος McLaren έχει εξασφαλίσει χρηματοδότηση για να αποκτήσει τις μετοχές του Ron Dennis.
 
Ο Dennis που είχε κάνει το πρώτο βήμα φυγής τον περασμένο Νοέμβριο, όταν εγκατέλειψε το ρόλο του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της McLaren Technology Group τόνισε «Είμαι πολύ ευτυχής που έκανε αυτή τη συμφωνία με τους συναδέλφους μου στη McLaren.

Αποτελεί ένα τέλειο τέλος της εποχής μου στη McLaren και θα μου επιτρέψει να επικεντρωθώ στα άλλα ενδιαφέροντα μου. Εύχομαι καλή τύχη στη McLaren και στέλνω τις μεγαλύτερες ευχαριστίες και τις καλύτερες ευχές μου στους συναδέλφους μου σε όλα τα πόστα της επιχείρησης».
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως πλέον ο εκτελεστικός πρόεδρος του ομίλους θα είναι ο Shaikh Mohammed bin Essa Al Khalifa.    

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD E-TRANSIT
NISSAN