Κράτα το αυτοκίνητό σου σαν καινούργιο και απόλαυσε πολλαπλά οφέλη, εύκολα και οικονομικά

Κράτα το αυτοκίνητό σου σαν καινούργιο και απόλαυσε πολλαπλά οφέλη, εύκολα και οικονομικά

Φρόντισέ το και θα σε ανταμείψει

32.295 Επισκέψεις στο άρθρο

Είσαι και εσύ ένας από αυτούς που το αυτοκίνητό τους έχει αρχίσει να φαίνεται πιο παλιό από ό,τι είναι πραγματικά και… ντρέπονται να κυκλοφορήσουν; Μάθε πως μπορείς να το κάνεις να μοιάζει και πάλι σαν καινούργιο, έξυπνα και χωρίς να χαλάσεις μία περιουσία.

Το να τρακάρεις το αυτοκίνητό σου ή να πάθει μία μεγάλη ζημιά για άλλο λόγο, δεν είναι το πλέον πιθανό σενάριο, ενώ ακόμη κι αν κάτι τέτοιο συμβεί, αλλά δεν ευθύνεσαι ο ίδιος, τότε την επιδιόρθωση των όποιων ζημιών, αναλαμβάνουν ουσιαστικά οι ασφαλιστικές εταιρείες που πληρώνουν για τα πάντα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Οι πιο συνηθισμένες «απειλές» για το αυτοκίνητο όμως, είναι άλλες και μπορεί στο «μάτι» να φαίνονται μικρές, αλλά όσο ο αριθμός τους αυξάνεται, τόσο μεγεθύνεται αντίστοιχα και το πρόβλημα.
Μικρές γρατζουνιές από τα στενά δρομάκια της πόλης, βαθουλωματάκια από βιαστικά παρκαρίσματα, θαμπώματα από τους καθημερινούς ρύπους, μέχρι και «στάμπες» από κοτσουλιές, αποτελούν σχεδόν αναπόφευκτες ζημιές για κάθε αυτοκίνητο. Κι ακριβώς επειδή μία μία δεν είναι ιδιαίτερα εμφανής, ώστε να μας ανησυχήσει, οι περισσότεροι το παραμελούμε να τις διορθώσουμε και όταν μαζεύονται, μας φαίνεται «βουνό» και οικονομικά να τις αντιμετωπίσουμε.
Κάπως έτσι, καινούργια αυτοκίνητα, 2ετίας και 3ετίας, φαίνονται έτοιμα για… απόσυρση, γεγονός που επηρεάζει τελικά ακόμη περισσότερο και την τσέπη μας.
Κι αυτό γιατί, οι γρατζουνιές, οι στάμπες και τα βαθουλώματα είναι τα πρώτα πράγματα που θα κοιτάξει κανείς όταν θα θελήσεις να μεταπωλήσεις το αυτοκίνητό σου. Συχνά μάλιστα, η αξία που θα «πιάσει» σε μία τέτοια περίπτωση, εξαρτάται εξίσου από την εμφάνιση, όσο και από τα χλμ που έχει διανύσει ή την κατάσταση των μηχανικών του μερών.
Το θετικό όμως είναι ότι πρόκειται για πρόβλημα με πολλές λύσεις, οι οποίες αρκετές φορές είναι πολύ πιο εύκολες και οικονομικές από ό,τι φαντάζεσαι.

Μία επίσκεψη στο φανοποιείο θα σε πείσει
Βρείτε ένα φανοποιείο που αποπνέει εμπιστοσύνη και δεν θα σας χρεώσει μία περιουσία για μικροζημιές και μικροεπισκευές. Ο φανοποιός θα αναλάβει να επαναφέρει το αυτοκίνητό σας στην κατάσταση που το πήρατε με απλές και οικονομικές λύσεις. Μπορεί να εξαφανίσει λακκούβες, να το βάψει, να το περάσει με αντιχαρακτικά βερνίκια, να το γυαλίσει με αλοιφές, να ξεθαμπώσει τα φανάρια, να εξαφανίζει τα ενοχλητικά μπιμπίκια και κάθε άλλη μικροζημιά.
 
3 λόγοι για να το κρατήσεις καινούργιο
- Για να το χαρείς. Έδωσες μία περιουσία για να το αγοράσεις. Δεν είναι κρίμα να φαίνεται σαν… σακαράκα, επειδή το μηχανάκι που πέρασε δίπλα σου στο φανάρι σε έξυσε χωρίς να το καταλάβεις;
- Για να είναι ασφαλές και υγιές. Η επαναφορά του αμαξώματος στην εργοστασιακή του κατάσταση διατηρεί και την παθητική του ασφάλεια, ενώ η καθαριότητα μέσα στην καμπίνα, αποτρέπει δυσωδίες και σκόνες που επηρεάζουν τον οδηγό και τους συνεπιβάτες.
- Για να μην το πουλήσεις τσάμπα. Σκέψου το από την άλλη πλευρά. Αν εσύ ήθελες να αγοράσεις ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, δεν θα παζάρευες την τιμή του προς τα κάτω, μόλις έβλεπες, βαθουλώματα και γρατζουνιές;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto