Ο Ott Tanak στο τιμόνι του Ford Fiesta RS στο φινάλε της Ουαλίας, που τερμάτισε στην 7η θέση. Του χρόνου θα αποτελέσει δίδυμο με τον Elfyn Evans στην ομάδα της M-Sport, παίρνοντας τη θέση του Mikko Hi

Ο Ott Tanak στο τιμόνι του Ford Fiesta RS στο φινάλε της Ουαλίας, που τερμάτισε στην 7η θέση. Του χρόνου θα αποτελέσει δίδυμο με τον Elfyn Evans στην ομάδα της M-Sport, παίρνοντας τη θέση του Mikko Hirvonen.

Επιστρέφει ο Tanak στην M-Sport

1.649 Επισκέψεις στο άρθρο (26/11/2014)

Επιστρέφει στα μεγάλα σαλόνια του WRC o 27χρονος Εσθονός Ott Tanak, ο οποίος θα αποτελέσει δίδυμο με τον Elfyn Evans στην ομάδα της M-Sport.

Ακόμα και πριν την ανακοίνωση της αποχώρησης του Mikko Hirvonen, φήμες ήθελαν τον Ott Tanak να επιστρέφει στο τιμόνι του Ford Fiesta RS, λόγω των εντυπωσιακών επιδόσεών του στο WRC στους φετινούς αγώνες της Σουηδίας όπου τερμάτισε 5ος και της Πορτογαλίας που στην αρχή ήταν 2ος. Στο φινάλε της Ουαλίας, πάλι, βρέθηκε στην 7η θέση.Ο Tanak ήταν οδηγός της M-Sport το 2012, αλλά η επιρρέπειά του στα ατυχήματα, του στοίχησε τη θέση του στην ομάδα. Επέστρεψε φέτος, αρχικά στο WRC 2, με πιο ώριμη συμπεριφορά και νέο συνοδηγό, τον Raigo Mοlder. Team-mate του στην ομάδα θα είναι ο Elfyn Evans.Ο Εσθονός Ott Tanak γεννήθηκε στις 15 Οκτωβρίου του 1987. Έχει συμμετάσχει σε 40 αγώνες, με την καλύτερή του επίδοση να είναι η 3η θέση στο Ράλι Σαρδηνίας του 2012. Έχει κερδίσει σε 9 ειδικές και η συνολική συγκομιδή του σε πόντους είναι 84.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
Audi