`Ακρως εντυπωσιακό στιγμιότυπο από την ιστορική πίστα της Γαλλίας.

`Ακρως εντυπωσιακό στιγμιότυπο από την ιστορική πίστα της Γαλλίας.

Οριστικό: Επιστρέφει στη Γαλλία η F1

2.191 Επισκέψεις στο άρθρο (6/12/2016)

Επιστρέφει, ύστερα από οχτώ χρόνια το Grand Prix στη Γαλλία, αφού «έκλεισε» η συμφωνία ανάμεσα στη FIA και την Automobile Club de France.

Αδιαμφισβήτητα η Γαλλία είναι η έδρα της FIA και η γενέτειρα των Grand Prix αγώνων ,αλλά από το 2008 δεν έχει πραγματοποιηθεί κάποιος αγώνας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Πλέον είναι οριστικό, και έτσι επανέρχονται σβησμένες εικόνες στο μυαλό των θεατών, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια, έπρεπε να μετακινούνται βόρεια προς το Βέλγιο ή νοτιοδυτικά προς το Montecarlo για να απολαύσουν τους αγώνες.
Το  Automobile Club de France, ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου, στα κεντρικά γραφεία στο Παρίσι, ότι η επιτεύχθηκε η συμφωνία, έτσι ώστε να επιστρέψουν οι αγώνες στη γενέτειρά τους και εν προκειμένω στη πίστα Paul Ricard, το 2018.

O τοπικός κυβερνήτης Christian Estrosi, δήλωσε πως η επιστροφή αγώνων στη Γαλλία είναι αφιερωμένη στον αείμνηστο οδηγό Jules Bianchi.
Η επιστροφή της F1 στην Paul Ricard, συνέπεσε με το γεγονός, ότι από γερμανικής πλευράς, δεν επιτεύχθηκε συμφωνία ανάμεσα στους ιθύνοντες της πίστας Nurburgring και Hockenheim για τη διεξαγωγή αγώνων.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
OPEL