Λόγω του δημοψηφίσματος η αστυνομία επιστρέφει τις άδειες οδήγησης, τις πινακίδες και τις άδειες κυκλοφορίας. Αυτό ισχύει για συγκεκριμένες παραβάσεις, ενώ τα πρόστιμα θα πληρωθούν κανονικά μετά την τ

Λόγω του δημοψηφίσματος η αστυνομία επιστρέφει τις άδειες οδήγησης, τις πινακίδες και τις άδειες κυκλοφορίας. Αυτό ισχύει για συγκεκριμένες παραβάσεις, ενώ τα πρόστιμα θα πληρωθούν κανονικά μετά την τραπεζική αργία.

Επιστροφή πινακίδων λόγω δημοψηφίσματος

1.642 Επισκέψεις στο άρθρο (2/7/2015)

Από χθες, 1η Ιουλίου, η αστυνομία επιστρέφει τις άδειες οδήγησης, τις πινακίδες και τις άδειες κυκλοφορίας, έπειτα από τη σχετική απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, προκειμένου οι πολίτες να εξυπηρετηθούν λόγω του δημοψηφίσματος.

Η συγκεκριμένη απόφαση αφορά τα παραπάνω στοιχεία που έχουν κατατεθεί στα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα, ως και τις 30 Ιουνίου. Ταυτόχρονα, δεν θα εκτελούνται διοικητικές αποφάσεις που αφορούν τροχαίες παραβάσεις που βεβαιώθηκαν έως τα τέλη του προηγούμενου μήνα.Πινακίδες κυκλοφορίας και έγγραφα δεν επιστρέφονται για επικίνδυνες παραβάσεις, όπως οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος, παραβίαση ορίου ταχύτητας & ερυθρού σηματοδότη, κίνηση ανασφάλιστου οχήματος και κίνηση στο αντίθετο ρεύμα. Επίσης τονίζουμε ότι η καταβολή των προστίμων μπορεί να γίνει εντός 10ήμερου, μετά τη λήξη της τραπεζικής αργίας (υπενθυμίζουμε ότι τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς είναι δωρεάν για το κοινό μέχρι να ξαναλειτουργήσουν οι τράπεζες).

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD E-TRANSIT
OPEL