Παράλληλα με την παρουσίαση της νέας Mercedes-AMG GT R (εικόνα), το αφεντικό της AMG, Tobias Moers, ανακοίνωσε και τον ερχομό της AMG GT κάμπριο, όπως και της AMG GT Black.

Παράλληλα με την παρουσίαση της νέας Mercedes-AMG GT R (εικόνα), το αφεντικό της AMG, Tobias Moers, ανακοίνωσε και τον ερχομό της AMG GT κάμπριο, όπως και της AMG GT Black.

Έρχεται AMG GT κάμπριο

2.116 Επισκέψεις στο άρθρο (30/6/2016)

Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες για την πολυαναμενόμενη «ανοιχτή» έκδοση της Mercedes-AMG GT, λίγες μέρες μετά την επίσημη παρουσίαση του νεότερου μέλους της GT οικογένειας, που δεν είναι άλλο από τη Mercedes-AMG GT R.

Παράλληλα με την παρουσίαση της Mercedes-AMG GT R, το αφεντικό της AMG, Tobias Moers, ανακοίνωσε και τον ερχομό της αγωνιστικής GT4, που θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη της GT3, με σκοπό ανταγωνιστεί με αγωνιστικά μοντέλα, όπως η νέα McLaren 570S Sprint, που σας παρουσιάσαμε πριν λίγες μέρες.
Πέραν αυτού ο Moers άφησε να εννοηθεί ότι βρίσκονται σε στάδιο ανάπτυξης κάποιες πιο street legal εκδόσεις, χωρίς ωστόσο να αναφέρει λεπτομέρειες. Παρόλα ταύτα το αφεντικό της AMG έδωσε σαφείς πληροφορίες για τον ερχομό της AMG GT κάμπριο, η οποία θα κάνει το ντεμπούτο της μέσα στο 2017.
Εκτός της Mercedes-AMG GT κάμπριο, επίσημη επιβεβαίωση υπήρξε και για την «καυτή» AMG GT Black, η οποία θα εμφανιστεί λίγο πριν το κύκνειο άσμα της AMG GT. Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του Moers, ο οποίος είπε «Δεν θα υπάρξει σύντομα, μιας και τα Black Series αυτοκίνητα έρχονται όταν πλησιάζει το τέλος του κύκλου παραγωγής ενός μοντέλου, ωστόσο η AMG GT Black είναι ένα αυτοκίνητο που πρέπει να φτιάξουμε».
Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως το λανσάρισμα της Mercedes-AMG GT κάμπριο λέγεται ότι θα συμβεί, ώστε να σταθεί πιο δυναμικά και ολοκληρωμένα απέναντι στον κύριο ανταγωνιστή των GT μοντέλων της Mercedes, που δεν είναι άλλος από την Porsche 911. Υπενθυμίζουμε πως η 911 διατίθεται σε εκδόσεις κουπέ, κάμπριο, targa και GT3 συνθέτοντας έτσι μια γκάμα από 16 μοντέλα, σε σχέση με την Mercedes-AMG GT η οποία μετρά αυτή τη στιγμή τρία μοντέλα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

SPRING SEAT
NISSAN