Ο κ. Carl-Peter Forster δήλωσε στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης ότι οι πωλήσεις της μάρκας θα αυξηθούν πολύ.

Τι είδους μοντέλα θα δούμε από την Lotus το επόμενο διάστημα και ποια θα είναι η συνεργασία της με ομόσταυλη πλέον Volvo;

Τα σχέδια για ένα Lotus SUV αναζωπυρώθηκαν.

Έρχεται Lotus SUV

2.442 Επισκέψεις στο άρθρο (25/9/2017)

Tα πλάνα της Geely για την Lotus είναι μεγάλα και περιλαμβάνουν την επέκταση της γκάμας της σε όλες τις «δημοφιλείς» κατηγορίες. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

Σχεδόν 11 χρόνια αφότου η Lotus αποκάλυψε το concept της κάτω από την ονομασία ΑPX, φαίνεται ότι το πρώτο SUV της μάρκας θα γίνει τελικά πραγματικότητα έστω και αν πολλά έχουν αλλάξει από τότε.

Το «Αluminum Perfomance Crossover» μπορεί να μην ήταν το πιο όμορφο concept αλλά ήταν πρωτοποριακό για την εποχή του. Τώρα που τα «πέτρινα» χρόνια της εταιρείας ανήκουν στο παρελθόν με την εξαγορά της από τον κινέζικο κολοσσό Geely φαίνεται ότι τα σχέδια για ένα Lotus SUV αναζωπυρώθηκαν.
 
Το μέλος του Συμβουλίου της Geely, κ. Carl-Peter Forster δήλωσε στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης ότι οι πωλήσεις της μάρκας θα αυξηθούν πολύ σε σχέση με τα 2.000 αυτοκίνητα που πουλάει κάθε χρόνο, με την εταιρεία να αυξάνει την οικογένεια των μοντέλων της αρκετά έχοντας ως στόχο την παρουσία της σε όλες τις δημοφιλείς κατηγορίες.

Τι είδους μοντέλα θα δούμε από την Lotus το επόμενο διάστημα και ποια θα είναι η συνεργασία της με ομόσταυλη πλέον Volvo;
 

VW LEASEPRO
test center