Το νέο Nissan NV300 θα βασίζεται στο πλαίσιο και τα μηχανικά μέρη των νέων Renault Trafic και Opel Vivaro, όπως και το μελλοντικό Fiat Talento.

Το νέο Nissan NV300 θα βασίζεται στο πλαίσιο και τα μηχανικά μέρη των νέων Renault Trafic και Opel Vivaro, όπως και το μελλοντικό Fiat Talento.

Έρχεται Nissan NV300

3.827 Επισκέψεις στο άρθρο (25/5/2016)

Στον προσεχή τελικό του Champions League, που θα διεξαχθεί στο Μιλάνο στις 28 Μαΐου, η Nissan θα παρουσιάσει σε παγκόσμιο επίπεδο την πρόγευση του νέου ελαφρού επαγγελματικού της, του «NV300».

Όπως έχουμε ανακοινώσει και στο παρελθόν, μέσα στο φθινόπωρο του 2016, η Nissan αναμένεται να λανσάρει σε πανευρωπαϊκό επίπεδο τον αντικαταστάτη του Primastar στην γκάμα των ελαφρών επαγγελματικών της οχημάτων, που θα φέρει την ονομασία «NV300».
Από το όνομα του και μόνο, καθίσταται σαφές πως το νέο Van της ιαπωνικής εταιρείας θα τοποθετηθεί μεταξύ των NV200 και NV400, τα οποία είναι ήδη διαθέσιμα και στη χώρα μας.
Η πρακτικότητα, η ευελιξία και οι πολλαπλές εκδόσεις αμαξώματος, αναμένεται να αποτελέσουν τα βασικά γνωρίσματα και του νέου NV300 ενώ, η σχεδιαστική του φιλοσοφία θα διατηρήσει τα βασικά γνωρίσματα του προτύπου «Emotional Geometry» της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας, όπως αυτό αποτυπώνεται ήδη σε οχήματα όπως τα άκρως επιτυχημένα Juke, Qashqai και X-Trail. Ένα εξ αυτών, όπως αποτυπώνεται και από την πρώτη επίσημη εικόνα του μοντέλου που η Nissan έδωσε στην δημοσιότητα, είναι το έντονο «V» που κυριαρχεί στην μάσκα του οχήματος.
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Nissan, συγκεκριμένες πληροφορίες αναφορικά με τις διαστάσεις, τις τεχνικές προδιαγραφές, τις μεταφορικές δυνατότητες και τους ισχυρούς –Euro6- κινητήρες του νέου NV300, θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια της προσεχούς Διεθνούς Εκθέσεως Επαγγελματικών Οχημάτων του Ανοβέρου (IAA 2016, 21 – 29 Σεπτεμβρίου).
Ωστόσο, όπως επίσης ανακοινώθηκε, το νέο Nissan NV300 αναμένεται να πραγματοποιήσει την πρώτη παγκόσμια εμφάνιση του, ενώπιον δεκάδων χιλιάδων θεατών και αμέτρητων εκατομμυρίων τηλεθεατών, στον προσεχή Μεγάλο Τελικό του Champions League (Σάββατο, 28 Μαΐου), όταν και θα κληθεί να μεταφέρει τη… επίσημη σημαία του Τελικού, στο κέντρο του γηπέδου «San Siro» του Μιλάνου, όπως θα διεξαχθεί ο ποδοσφαιρικός αγώνας.
Μπορεί τα ακριβή τεχνικά χαρακτηριστικά και οι προδιαγραφές του νέου Nissan NV300 να μην έχουν γίνει ακόμη γνωστά ωστόσο, γνωρίζουμε ήδη πως το νέο ελαφρύ επαγγελματικό θα συνοδεύεται από 5ετή Εργοστασιακή Εγγύηση (ή 160.000 χλμ.) σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, όπως και οι υπόλοιποι εκπρόσωποι της εταιρείας.
Παράλληλα, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες που έχουμε καταφέρει να συγκεντρώσουμε, το νέο Nissan NV300 θα κατασκευάζεται στην γραμμή παραγωγής της Renault στο Sandouville, όπου επίσης κατασκευάζονται ήδη το Renault Trafic αλλά και ορισμένες εκδόσεις του νέου Opel Vivaro.
Πληροφοριακά, αξίζει να αναφέρουμε πως στην εν λόγω γραμμή παραγωγής, πέραν των Nissan NV300, Renault Trafic και Opel Vivaro, θα κατασκευάζεται και ο μελλοντικός αντικαταστάτης του Fiat Scudo, που η ιταλική εταιρεία έχει ήδη ανακοινώσει πως θα ονομάζεται «Talento».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO PROACE
NISSAN