net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το μεγαλύτερο Bazaar με προϊόντα για δύο τροχούς που έγινε ποτέ, έρχεται τον Νοέμβριο στο ΣΕΦ!

Jacket Prexport Vega

Το μεγαλύτερο Bazaar με προϊόντα για δύο τροχούς που έγινε ποτέ, έρχεται τον Νοέμβριο στο ΣΕΦ

Κράνος Nolan N-64 Flat

Έρχεται το 1ο Best Buy Moto

Το μεγαλύτερο Bazaar με προϊόντα για αναβάτη και μοτοσικλέτα που έγινε ποτέ θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, στις 7 και 8 Nοεμβρίου. Προϊόντα με τιμές ακόμη και κάτω του κόστους σας περιμένουν!

 
O χειμώνας έρχεται μαζί με τις βροχές και το κρύο, οπότε είναι απαραίτητο το καλό full face κράνος, το σωστό μπουφάν, τα αδιάβροχα ρούχα και όλος ο απαιτούμενος εξοπλισμός για να οδηγούμε τη μοτοσυκλέτα και το scooter με ασφάλεια.

Τώρα δεν υπάρχει δικαιολογία να μην τα έχετε, γιατί για ένα διήμερο (7-8 Νοεμβρίου) στο ΣΕΦ θα διεξαχθεί το μεγαλύτερο Bazaar με προϊόντα για δύο τροχούς που έγινε ποτέ. Επώνυμα είδη σε τιμές stock, πολλά από αυτά είναι και νέα μοντέλα, ακόμα και σε τιμές κάτω του κόστους, όλα σας περιμένουν από τις 10 το πρωί ως τις 10 το βράδυ να τα δοκιμάσετε και να τα αγοράσετε.

Όσοι φορούν το σωστό εξοπλισμό ξέρουν την αξία του να οδηγείς με ασφάλεια, ζεστός και στεγνός. Αλλά και όσοι δεν το έκαναν μέχρι στιγμής, για οικονομικούς κυρίως λόγους, θα βρουν επώνυμα μπουφάν με 50 ευρώ, κράνη από 18 ευρώ αλλά και πολλά άλλα, όπως δερμάτινα ρούχα στη μισή τους τιμή και εν γένει ακριβό εξοπλισμό σε τιμές κόστους.

Ακόμα, είναι μια καλή ευκαιρία για αγορά εξοπλισμού για το «έτερον ήμισυ», αλλά και για τα παιδιά μας. Μαζί θα βρείτε και αξεσουάρ για τις αγαπημένες σας, για να μη μείνει κανένας παραπονεμένος.

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ