Έρχονται 2 νέα μικρά «αστέρια»

Έρχονται 2 νέα μικρά «αστέρια»

3.069 Επισκέψεις στο άρθρο (11/1/2017)

Η Mercedes συνεχίζει την επίθεση στο compact μέτωπο με άλλες δυο προτάσεις, ένα σεντάν κι ένα crossover.

Oι A-Class, CLA, CLA Shooting Brake, B-Class και GLA φαίνεται ότι χρειάζονται συντροφιά, για αυτό και υψηλόβαθμες πηγές από τη Στουτγκάρδη επιβεβαιώνουν πως ακόμα δυο μοντέλα της πλατφόρμας MFA2 (Modular Front Architecture) βρίσκονται στο στάδιο της εξέλιξης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Το ένα είναι η A-Class Sedan, η οποία θα τοποθετηθεί απέναντι από τις αντίστοιχες εκδόσεις του Α3 και της Σειράς 1 (η τελευταία διατίθεται μόνο στην αγορά της Κίνας). Εάν αναρωτιέστε τον λόγο ύπαρξης του μοντέλου, καθώς ήδη υπάρχει τετράθυρη Α-Class, η CLA συγκαταλάγεται –κατά τη Mercedes- στα «κουποειδή» σεντάν, αφήνοντας  χώρο για μια αμιγώς «κούρσα». Υπάρχουν σκέψεις και για έκδοση με μακρύ μεταξόνιο.

Η έτερη προσθήκη αφορά την GLB. Μισή κατηγορία πάνω από τη GLA και μισή κάτω από τη GLC, θα κληθεί να καλύψει ένα κενό το οποίο, σύμφωνα με τους Γερμανούς, υπάρχει και χρήζει αντιμετώπισης. Ακολουθώντας τη σημειολογία των ονομάτων, η GLB θα είναι για τη GLA ό,τι η Β-Class για την Α, δηλαδή μια πολυμορφική και χρηστικότερη εκδοχή. Αναμένεται να υπάρχει και 7θεσια διαμόρφωση, με επιπλέον χώρο ανάμεσα στους δυο άξονες για ενισχυμένη αίσθηση ευρυχωρίας.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center