Δείτε ποια μοντέλα της SEAT αναμένεται να αποκτήσουν ηλεκτρικές εκδόσεις στο εγγύς μέλλον.

Δείτε ποια μοντέλα της SEAT αναμένεται να αποκτήσουν ηλεκτρικές εκδόσεις στο εγγύς μέλλον.

Έρχονται 4 ηλεκτρικά SEAT

2.990 Επισκέψεις στο άρθρο (29/3/2017)

Στα καλύτερά της βρίσκεται η SEAT και μέσα στο γενικευμένο κλίμα εφορίας, οι Ισπανοί ετοιμάζουν την ηλεκτρική τους επέλαση με τέσσερα σχετικά μοντέλα. Δείτε ποια οχήματα αναμένεται να μπουν στην πρίζα…

Με την αυτοπεποίθησή τους ανεβασμένη από την περσινή χρονιά που σημείωσαν ρεκόρ κερδών, οι άνθρωποι της SEΑΤ ετοιμάζουν το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της ιστορίας τους. Αναμένεται να λανσαριστεί το 2019 και θα στηρίζεται στο Volkswagen eUp!.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Την εξέλιξη του ηλεκτρικού eMii επιβεβαίωσε και το αφεντικό της φίρμας, Luca De Meo. Το πρώτο βήμα έχει ήδη γίνει, καθώς δύο μήνες πριν η ισπανική εταιρεία παρουσίασε στο Mobile World Congress το αυτοκίνητο σε πρωτότυπη μορφή. Το SEAT eMii διαθέτει ένα ηλεκτρικό μοτέρ 81 ίππων, που του επιτρέπει να κάνει το 0-100 σε 11,3 δλ., με την τελική ταχύτητα να ανέρχεται σε 129 χλμ./ώρα.
  
Επιπλέον, στο πρόγραμμα είναι και μία πλήρως ηλεκτρική εκδοχή του Leon, η οποία θα δανειστεί την τεχνολογία του VW e-Golf. Ωστόσο, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει η είδηση πως η SEAT σχεδιάζει και ένα μεγάλο ηλεκτρικό SUV, το οποίο ενδεχομένως θα ονομαστεί Formentor. Αναμένεται μέσα στο προσεχή χρόνια, θα τοποθετηθεί στη γκάμα πάνω από το Ateca, ενώ θα αντλεί τη σχεδιαστική του έμπνευση από το 20V20 Concept.
 
Ένα «μυστήριο» crossover που λέγεται πως θα «ανακατέψει τις κατηγορίες», λέγεται πως θα είναι το 4ο ηλεκτρικό μοντέλο της SEAT. Τέλος, το ολοκαίνουργιο Ibiza έχει πολλές πιθανότητες να αποτελέσει το 5ο ηλεκτρικό μοντέλο των Ισπανών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center