Εσείς είστε ο τυπικός  αγοραστής της μάρκας αυτοκινήτου που οδηγείτε;
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Εσείς είστε ο τυπικός αγοραστής της μάρκας αυτοκινήτου που οδηγείτε;

13.828 Επισκέψεις στο άρθρο (6/7/2015)

Τι λέει το αυτοκίνητό σας για εσάς; Και τελικά πόσο κοντά είστε εσείς προσωπικά σε σχέση με αυτό που λέει η μάρκα του αυτοκινήτου που οδηγείτε για τον οδηγό της; Είναι τα κλισέ λάθος ή απλά εσείς σπάτε τον κανόνα; Τι λέτε;

Ποια μάρκα οδηγούν οι πιο ευγενικοί οδηγοί; Και ποια μάρκα οδηγούν οι χειρότεροι οδηγοί; Ποια μάρκα είναι αυτοί που έχει τους πιο ενοχλητικούς οδηγούς και τελικά ποια μάρκα είναι αυτή που όταν βλέπετε στο δρόμο σκέφτεστε ότι οι οδηγοί της είναι επιθετικοί και κάνετε χώρο;
Όσο κι αν δεν θέλουμε να το παραδεχθούμε όλοι έχουμε στο μυαλό μας μια εικόνα για τον οδηγό κάθε μάρκας. Μια εικόνα που φυσικά δεν μπορεί να είναι αυτή του κάθε οδηγού πίσω από το τιμόνι, αλλά τη δέχεστε ως πιθανότερη για να ξέρετε τι να περιμένετε.
Έτσι, όταν βλέπετε ένα μεγάλο, ακριβό και πολυτελές σεντάν στο δρόμο, χωρίς να έχετε την παραμικρή ιδέα για τον οδηγό του, θα τον περιγράφατε ως μάλλον συντηρητικό, μεγαλύτερο σε ηλικία, σχετικά ευκατάστατο, αλλά μάλλον αυστηρό και δύστροπο στο δρόμο που συνηθίζει να οδηγεί στην αριστερή λωρίδα, ακόμη και όταν οι άλλες δύο είναι άδειες… Εκτός βέβαια αν αυτό το σεντάν αποτελεί μία «ειδική», σπορ έκδοση πολλών ίππων. 
Στην παραπάνω περίπτωση, αν δηλαδή δείτε ένα σπορ αυτοκίνητο, χωρίς και πάλι το παραμικρό στοιχείο, θα είστε πιο εύκολοι να δεχθείτε ότι πρόκειται για πιο «ζωντανούς» τύπους, με περισσότερο περιπετειώδη χαρακτήρα, νέους ή νεανίζοντες και πιο πρόθυμους να παραχωρήσουν προτεραιότητα στη διασταύρωση.
¶λλη περίπτωση αποτελούν οι οδηγοί των κακοσυντηρημένων και παλιών αυτοκινήτων, αυτών με τις πολλές γρατζουνιές στους προφυλακτήρες. Αποκλείεται να μην σκεφτείτε ότι αυτοί είναι απρόσεχτοι και ότι όταν παρκάρουν στριμώχνονται σε θέσεις ακουμπώντας με δύναμη το εμπρός και το πίσω αυτοκίνητο. 
Και έτσι χτίζετε τα κλισέ για το προφίλ του οδηγού κάθε μάρκας, και βγαίνετε στο δρόμο περιμένοντας να τους αντιμετωπίσετε με αυτό που έχετε στο μυαλό σας. Το πιο εύκολο τεστ για το πόσο επιτυχημένο είναι το κλισέ που δημιουργείτε είναι να δείτε πόσο εμπίπτετε εσείς στις κατηγορίες που έχετε φτιάξει. 
Είστε τυπικός οδηγός της μάρκας του αυτοκινήτου σας; Οι γύρω σας, οι φίλοι και οι συγγενείς σας; Είναι τυπικοί οδηγοί της μάρκας που οδηγούν; Ποια είναι τα κλισέ σας και πως βλέπετε τους οδηγούς των διαφόρων μαρκών; Ποια μάρκα έχει τους πιο ικανούς στο τιμόνι, ποια τους πιο άσχετους, ποια τους πιο αγενείς και ποια τους πιο εύκολους; Τι λέτε;

Υπάρχουν κάποια αμαξώματα και μάρκες που είναι συνδεδεμένα με συγκεκριμένους τύπους οδηγών.

Υπάρχουν κάποια αμαξώματα και μάρκες που είναι συνδεδεμένα με συγκεκριμένους τύπους οδηγών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
vw