Η μορφή του επερχόμενου μεσαίου sedan μοντέλου της Alfa Romeo, όπως την εμπνεύστηκε ο ανεξάρτητος σχεδιαστής και μηχανικός Thorsten-Krisch.

Η μορφή του επερχόμενου μεσαίου sedan μοντέλου της Alfa Romeo, όπως την εμπνεύστηκε ο ανεξάρτητος σχεδιαστής και μηχανικός Thorsten-Krisch.

Εσείς ποιες μάρκες θέλετε να χτυπήσει η Alfa Romeo;

5.804 Επισκέψεις στο άρθρο (16/10/2014)

Ο λόγος για την Alfa Romeo είναι πολύς τελευταία, είναι όμως ο ανταγωνισμός που πρέπει να επιλέξουμε για να δούμε τι θα κάνει η ιταλική φίρμα. Απέναντι σε ποιους, λοιπόν, θέλετε να βρεθεί η Alfa Romeo;

H Alfa Romeo είναι μία από τις πιο ιστορικές μάρκες στον κόσμο. Δεν είναι τυχαίο που οι Γερμανοί επιχείρησαν τόσες φορές και με τόση επιμονή να την αποσπάσουν από τον όμιλο Fiat και να την κάνουν δική τους. Θα έλεγε κανείς πως για μια μάρκα με δύο μοντέλα στο ρόστερ της, τόσος ντόρος είναι μάλλον περιττός. Όμως η Alfa Rome δεν ζυγίζεται με τον αριθμό των σημερινών της μοντέλων, αλλά με τον αριθμό των θρυλικών της αυτοκινήτων. Αυτό είναι το δυνατό της σημείο.
Αυτό όμως πρέπει να επαναληφθεί. Οι Ιταλοί γνωρίζουν πως η περίοδος που η Alfa Romeo πέρασε στο ψυγείο τελειώνει, και πως με τις άλλες υποθέσεις της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας να έχουν πλέον τακτοποιηθεί, τώρα έρχεται η σειρά της. 
Τα τελευταία νέα μιλάνε για αυτονόμηση, στην ίδια λογική που βρίσκεται η Ferrari δηλαδή, που κάνει το δικό της άσχετα με το τι κάνουν οι άλλες μάρκες. Σε συνεργασία με τη Maserati που πέρασε τη δική της φάση αναδιάρθρωσης και βρίσκεται πλέον δυνατά απέναντι στον ανταγωνισμό όχι μόνο της Porsche αλλά ακόμη και των Jaguar, Mercedes και BMW, η Alfa Romeo θα μπορέσει να απογαλακτιστεί από τη Fiat και να κινηθεί σε πολύ premium επίπεδα.
Πισωκίνητες πλατφόρμες, όπως παλιά, σπορ αυτοκίνητα, όπως παλιά, μεγάλες λιμουζίνες, όπως παλιά, και SUV. Όχι όπως παλιά, αλλά όπως προστάζουν σήμερα οι απαιτήσεις της αγοράς. Και αυτό είναι θεμιτό από όλους τους οπαδούς της μάρκας. Μία ιταλική μάρκα που να παίζει σε επίπεδο premium, χωρίς υποχωρήσεις, και συμβιβασμούς. Ότι καλύτερο.Η απόστασή της από τη Fiat όμως, θα σημάνει και μία απουσία μικρών μοντέλων. Έτσι η Mito και η Giulietta δύσκολα θα βρουν αντικαταστάτη σε έναν όμιλο που θα κινείται ή αρκετά πιο πάνω, ή αρκετά πιο κάτω. 
Μπορεί λοιπόν η ιδέα της πανίσχυρης Alfa, με πωλήσεις σε Ευρώπη και Αμερική να ακούγεται ονειρικό σενάριο, όταν όμως αυτό μεταφραστεί σε έλλειψη μικρών και μικρομεσαίων, μάλλον δεν θα αρέσει στην Ελλάδα.Εσείς λοιπόν τι λέτε; Πως θέλετε να δείτε την Alfa Romeo; Τι μοντέλα προτιμάτε να έχει και σε ποιες μάρκες θέλετε να την δείτε να κάνει «χαλάστρα»; 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
moto