Το νέο HR-V θα χτιστεί πάνω στην πλατφόρμα του καινούργιου Jazz.

Το νέο HR-V θα χτιστεί πάνω στην πλατφόρμα του καινούργιου Jazz.

Εσείς τι χρειάζεστε για να αγοράσετε ένα μικρό SUV;

5.841 Επισκέψεις στο άρθρο (11/9/2014)

Είναι τα μικρά SUV τα καλύτερα αυτοκίνητα για την Ελλάδα; Η κατηγορία από μόνη της φαντάζει ιδανική, και με όλο και περισσότερα μοντέλα οι επιλογές αυξάνονται. Εσείς ανάμεσα σε πόσα αυτοκίνητα θέλετε να μπορείτε να διαλέξετε πριν πάρετε ένα μικρό SUV;

Το θυμάστε το Honda HR-V; Ήταν ένα πολύ έξυπνο αυτοκίνητο, μία πραγματική διασταύρωση μικρομεσαίου πόλης και αυτοκινήτου διακοπών. Ψηλό, ευρύχωρο, με μεγάλη απόσταση από το έδαφος, αλλά και σβέλτο, αθλητικό και οδηγικά ενδιαφέρον. Ήταν μάλιστα το πρώτο στις διαστάσεις αυτές που έβγαινε και τρίπορτο. 
Ξανάρχεται! Η Honda φέρεται να ετοιμάζει να λανσάρει τη νέα γενιά του μοντέλου που τώρα λαμβάνει πλέον ξεκάθαρη θέση στη γκάμα της ως μικρό SUV. Το νέο HR-V θα χτιστεί πάνω στην πλατφόρμα του καινούργιου Jazz, δείχνοντας έτσι ξεκάθαρα τη διάθεσή του να χτυπήσει τα Nissan Juke, Renault Captur, Peugeut 2008, Opel Mokka και τα άλλα μοντέλα που φλερτάρουν με την κατηγορία.
Η Honda έχει ήδη λανσάρει το μοντέλο στην εγχώρια αγορά της με άλλο όνομα, αναμένεται όμως να έρθει και στην Ευρώπη μετά από λανσάρισμα στο Παρίσι. 
Με το μοντέλο αυτό η κατηγορία δεν απλώνεται απλά, αλλά μπαίνει πλέον ξεκάθαρα στον ορίζοντα ως ξεχωριστή από αυτή των μεγαλύτερων αδελφών της. Σε συνδυασμό με μια σειρά μοντέλων που είναι κοντά σε διαστάσεις και φιλοσοφία, όπως τo ελαφρώς μεγαλύτερo Skoda Yeti αλλά και το Dacia Duster, η κατηγορία καλύπτει άνετα όλα τα γούστα και τα περισσότερα πορτοφόλια. 
Αυτό που θα φέρει το Honda είναι να κατεβάσει στην κατηγορία το εκπληκτικό ντίζελ μοτέρ της μάρκας στα 1,6 λίτρα, σε ένα αμάξωμα το οποίο θα του επιτρέψει περισσότερο αθλητικό χαρακτήρα, όπως είχε και ο προκάτοχος του μοντέλου, το πρώτο HR-V.
Εσείς όμως τι λέτε; Πως σας φαίνεται η κατηγορία; Έχετε ακόμη επιφυλάξεις; Μήπως θέλετε τα μικρά SUV περισσότερο εκτός δρόμου ή πιο ασφάλτινα; Και τελικά αν κοιτάτε για ευρύχωρο μικρό μήπως να δείτε τα μικρά SUV; 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto