Το σύστημα της Honda επιτρέπει τη μεταφορά δύο ποδηλάτων κανονικού μεγέθους, τα οποία τοποθετούνται στο χώρο φόρτωσης του Civic Tourer, προσφέροντας ασφάλεια, αλλά και οικονομία καυσίμου.

Αυτό που απαιτείται από εσάς είναι η αφαίρεση των εμπρός τροχών των ποδηλάτων, τα οποία συγκρατούνται με ιμάντες για επιπλέον ασφάλεια.

Το σύστημα λειτουργεί και με ένα ποδήλατο, απελευθερώνοντας τη μία πίσω θέση, αλλά επιτρέποντας και τη μεταφορά αποσκευών.

Η διάθεση του συστήματος θα αρχίσει τον προσεχή Οκτώβριο, σε άγνωστες προς το παρόν τιμές.

Εσωτερική βάση ποδηλάτων

3.851 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/6/2016

Η Honda υπόσχεται να βάλει τέλος στα προβλήματα μεταφοράς ποδηλάτων, εφαρμόζοντας στο Civic Tourer ένα σύστημα τοποθέτησής τους στο εσωτερικό του οχήματος. Είστε ασφαλείς, κάνετε και οικονομία καυσίμου…

 
Η Honda υπόσχεται να μεταφέρει ασφαλή και καθαρά τα ποδήλατά σας, τοποθετώντας τα στο εσωτερικό του Civic Tourer. Πηγή έμπνευσης για τη νέα βάση υπήρξε το Civic Tourer Active Life Concept, που έκανε την εμφάνισή του πέρσι στη Φρανκφούρτη.

Το εν λόγω σύστημα επιτρέπει τη μεταφορά δύο ποδηλάτων κανονικού μεγέθους, τα οποία τοποθετούνται στο χώρο φόρτωσης, προσφέροντας ασφάλεια, αλλά και οικονομία καυσίμου, σε σχέση πάντα με τις ράγες που μπαίνουν είτε στην οροφή, είτε στην πίσω πόρτα του οχήματος.

Η αλουμινένια ράγα τοποθετείται στο βάθος του πορτμπαγκάζ και διαθέτει συρόμενα υποστηρίγματα. Αυτό που απαιτείται από εσάς είναι η αφαίρεση των εμπρός τροχών των ποδηλάτων, τα οποία συγκρατούνται με ιμάντες για επιπλέον ασφάλεια. Το σύστημα λειτουργεί και με ένα ποδήλατο, απελευθερώνοντας τη μία πίσω θέση, αλλά επιτρέποντας και τη μεταφορά αποσκευών.

Η Honda λέει πως η εσωτερική βάση ποδηλάτων, μπορεί να συνδυαστεί και με άλλα αξεσουάρ, δίνοντας στο Civic Tourer έναν πραγματικά μοναδικό χαρακτήρα. Η διάθεση του συστήματος θα αρχίσει τον προσεχή Οκτώβριο, σε άγνωστες προς το παρόν τιμές.