Rally Dakar

Rally Dakar

Ετοιμαστείτε, ξεκίνησε το Rally Dakar!

2.833 Επισκέψεις στο άρθρο (2/1/2017)

Σήμερα στην Asuncion, τη πρωτεύουσα της Παραγουάης, δόθηκε η εκκίνηση του φετινού Rally Dakar, το οποίο θα διαρκέσει έως τις 14 Ιανουαρίου και πρόκειται να καθηλώσει τους ανά το κόσμο πιστούς του θεατές.

Δόθηκε η αφετηρία του Rally Dakar για το 2017, το οποίο θα τελειώσει στις 14 Ιανουαρίου, με τις διαδρομές να είναι χωρισμένες σε τμήματα των λατινικών χωρών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Η έναρξη του σκληροτράχηλου αγώνα θα γίνει στη Παραγουάη, με τη χώρα να γίνεται η 5ή, από εκείνες της Νοτίου Αμερικής  που έχουν συμμετάσχει στο Rally Dakar.

Στη συνέχεια η διαδρομή περνά από τη πρωτεύουσα της Βολιβίας, τη Λα Πλαζ και καταλήγει στο Μπουένος ¶ιρες της Αργεντινής.
                             
Γενικότερα οι διαδρομές του Rally Dakar, όπως άλλωστε και φέτος, διατηρούν τη παράδοση, όσον αφορά στις αντίξοες συνθήκες όπου οι οδηγοί καλούνται να δοκιμάσουν τις αντοχές τους.
Στην επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα, έχουν ανακοινωθεί λεπτομερώς οι διαδρομές των ημερών, το αναλυτικό πρόγραμμα των οδηγών, τα συνολικά χιλιόμετρα του Rally και επίσης υπάρχει η δυνατότητα για τη παρακολούθηση από ζωντανή μετάδοση.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
vw