Από όσα μπορούμε να συμπεράνουμε από την 1η προωθητική εικόνα, δεν πρόκειται για μια ακόμα ειδική έκδοση κάποιου μοντέλου της Lamborghini, αλλά για ένα εντελώς νέο αυτοκίνητο.

Από όσα μπορούμε να συμπεράνουμε από την 1η προωθητική εικόνα, δεν πρόκειται για μια ακόμα ειδική έκδοση κάποιου μοντέλου της Lamborghini, αλλά για ένα εντελώς νέο αυτοκίνητο.

Ετοιμάζει 4θέσιο μοντέλο η Lamborghini;

3.012 Επισκέψεις στο άρθρο (18/9/2014)

Η ολοκαίνουργια «μυστηριώδης» Lamborghini συνοδεύεται από ένα σλόγκαν που κάνει λόγο για «διπλασιασμό της τελειότητας», κάτι που μπορεί να αναφέρεται στις θέσεις (4θέσια) ή στους κινητήρες της (υβριδική).

Η Lamborghini αποκάλυψε μια πρώτη προωθητική εικόνα του πρωτότυπου οχήματος που θα λανσάρει στην Έκθεση Παρισιού. Από όσα μπορούμε να συμπεράνουμε από αυτήν, δεν πρόκειται για μια ακόμα ειδική έκδοση κάποιου μοντέλου της, αλλά για ένα εντελώς νέο αυτοκίνητο, του οποίου οι γραμμές φέρνουν στο νου τη θρυλική Miura του παρελθόντος.Το σλόγκαν που συνοδεύει την εικόνα είναι: «Μόλις πιάσεις την τελειότητα, μπορείς απλά να την διπλασιάσεις». Το παραπάνω εξάπτει τη φαντασία μας και μας οδηγεί προς τρεις πιθανές εξηγήσεις. Ενδεχομένως η εταιρεία να διπλασιάσει τα καθίσματα, παρουσιάζοντας ένα coupe 2+2 θέσεων, ενώ ακόμα πιο πιθανό είναι το σενάριο να διπλασιαστούν και οι πόρτες, οπότε να μιλάμε για ένα 4θυρο μοντέλο, κάτι δηλαδή σαν την εξέλιξη του Estoque concept του 2008.Η τρίτη επιλογή «διπλασιασμού» είναι αυτή που αφορά στους κινητήρες, καθώς ενδέχεται να μιλάμε για μια υβριδική Lamborghini με ένα «συμβατικό» και ένα ηλεκτρικό μηχανικό σύνολο. Το παραπάνω θα αποτελέσει μια πρωτιά για την εταιρεία, η οποία θα απαντήσει έτσι στον ανταγωνισμό, που ακολουθεί ήδη τα «υβριδικά μονοπάτια». Περισσότερα προσεχώς…

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
NISSAN