Επειτα από μια καμπάνια μακράς διαρκείας, η Land Rover αποκάλυψε την cabrio εκδοχή παραγωγής του Evoque.

Επειτα από μια καμπάνια μακράς διαρκείας, η Land Rover αποκάλυψε την cabrio εκδοχή παραγωγής του Evoque.

Έτσι δουλεύει η οροφή του Evoque

3.036 Επισκέψεις στο άρθρο (23/11/2015)

Πριν μερικές μέρες η Land Rover παρουσίασε την Cabrio version του εντυπωσιακού Evoque. Δείτε στο βίντεο την λειτουργία της υφασμάτινης οροφής.

Το Evoque Cabrio είναι το πρώτο cabrio μοντέλο στην ιστορία της φίρμας, το οποίο αποκαλύφθηκε με κάθε επισημότητα στο σαλόνι αυτοκινήτου του Λος ¶ντζελες. Η οροφή είναι υφασμάτινη αποκλειστικά σε μαύρο χρώμα, την οποία ο κατασκευαστής την προμηθεύεται από την γνωστή Webasto, έναν από τους μεγαλύτερους προμηθευτές της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας.
Ο χειρισμός της οροφής θα γίνεται από την κεντρική κονσόλα, μέσω ενός διακόπτη, με το άνοιξε – κλείσε της οροφής να μπορεί να πραγματοποιηθεί και εν κινήσει με ταχύτητες έως και 48 χλμ/ώρα, με την όλη διαδικασία να διαρκεί μόλις 21 δλ. Αυτό που υπόσχεται η Land Rover είναι πως τα επίπεδα ηχομόνωσης θα είναι εξαιρετικά, όπως ακριβώς και στη κλειστή έκδοση. Ανεξάρτητα από τη θέση της οροφής ο χώρος αποσκευών αγγίζει τα 251 λίτρα.Δείτε παρακάτω το αναλυτικό βίντεο που έδωσε η Land Rover για τον τρόπο λειτουργίας της οροφής. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda