Τα Euro5 αυτοκίνητα από την 1/9 μπορούν να πωλούνται μόνο σαν μεταχειρισμένα και με αντίστοιχα τέλη ταξινόμησης, που ανάλογα με τον κυβισμό είναι και έως 3 φορές πάνω από αυτά που ισχύουν για τα καινο

Τα Euro5 αυτοκίνητα από την 1/9 μπορούν να πωλούνται μόνο σαν μεταχειρισμένα και με αντίστοιχα τέλη ταξινόμησης, που ανάλογα με τον κυβισμό είναι και έως 3 φορές πάνω από αυτά που ισχύουν για τα καινούργια.

Tι ισχύει για τα καινούργια αυτοκίνητα Euro5;

80.862 Επισκέψεις στο άρθρο (20/9/2016)

Τα Euro5 αυτοκίνητα από την 1/9 μπορούν να πωλούνται μόνο σαν μεταχειρισμένα. Φυσικά, δε θα ισχύουν τα τέλη ταξινόμησης των καινούργιων, αλλά αυτά τα αυξημένα των εισαγόμενων μεταχειρισμένων, που στην περίπτωση των Euro5 είναι έως και 3 φορές υψηλότερα!
Σε όσες εταιρείες ή εμπόρους είχαν απομείνει κάποια Euro5 αυτοκίνητα, όφειλαν μέχρι τη Δευτέρα 31/8 να τα ταξινομήσουν. Όπως είχε συμβεί και με τις παλαιότερες αλλαγές Euro 4 σε Euro 5 κ.λπ., όλοι στην αγορά περίμεναν πως θα υπήρχε παράταση μερικών μηνών. Ωστόσο λόγω των εκλογών και των πολιτικών εξελίξεων δεν κατέστη δυνατή η υπογραφή της παράτασης και έτσι η αλλαγή ισχύει κανονικά από την 1η Σεπτεμβρίου. Πάντως υπάρχουν κάποιες φήμες, που λένε ότι μετά τις εκλογές το Υπουργείο Οικονομικών θα ανακοινώσει παράταση και σε όσους εκτελώνισαν τα Euro 5, θα τους επιστραφεί η διαφορά. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center