Τα πρόσθετα Cera Tec & Motor Protect της LIQUI MOLY περιορίζουν την εκτριβή στον κινητήρα και μειώνουν τη φθορά. Έτσι αυξάνεται η διάρκεια ζωής του κινητήρα και μειώνεται η κατανάλωση καυσίμου.

Extra προστασία από τη φθορά με πρόσθετα από τη LIQUI MOLY

3.380 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 1/10/2014

Τα πρόσθετα της LIQUI MOLY βοηθούν στην προστασία του κινητήρα από τη φθορά και φροντίζουν για την καλή λειτουργία και την οικονομία καυσίμου του αυτοκινήτου σας.

 
Η γερμανική εταιρεία LIQUI MOLY που εξειδικεύεται στα πρόσθετα λιπαντικά των μοτέρ προχώρησε στη βελτίωση των προϊόντων της Cera Tec και το Motor Protect, προκειμένου να προστατεύουν ακόμα καλύτερα τον κινητήρα από τη φθορά.

«Μπορέσαμε ακόμη μία φορά να βελτιώσουμε τη σύνθεση των δύο πρόσθετων», δήλωσε ο David Kaiser, προϊστάμενος του Τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης στη LIQUI MOLY και πρόσθεσε ότι «το καλύτερο είναι ο εχθρός του καλού». Έτσι, με τις νέες συνθέσεις και τα δύο πρόσθετα έγιναν ακόμη πιο δραστικά.

Τόσο το Cera Tec όσο και το Motor Protect αποτελούν πρόσθετα υψηλής τεχνολογίας. Το Motor Protect περιέχει το ονομαζόμενο Friction Modifier, το οποίο παρέχει χημική προστασία του κινητήρα από τη φθορά. Οι δραστικές ουσίες του συγκεντρώνονται πάνω στις μεταλλικές επιφάνειες, λειαίνουν την επιφανειακή δομή και σχηματίζουν εκεί μια στρώση αντίδρασης, η οποία παρεμποδίζει την άμεση επαφή μετάλλου-μετάλλου. Το Cera Tec παρέχει διπλή προστασία. Παρέχει και αυτό χημική προστασία, αλλά επιπλέον και μια φυσική προστασία: Πολύ μικρά σωματίδια κεραμικού λειτουργούν ως στερεό λιπαντικό. Πάνω σε αυτά, το μέταλλο λειαίνεται εξαιρετικά. Τα σωματίδια κεραμικού είναι τόσο μικρά, ώστε να μπορούν να διέρχονται εύκολα από το φίλτρο λαδιού και από όλες τις οπές λαδιού. Το Cera Tec προσφέρει τη μέγιστη προστασία από τη φθορά, αλλά και το Motor Protect αποτελεί το πρόσθετο της επιλογής σας όταν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε στερεά λιπαντικά στο λάδι του κινητήρα σας.

Το Cera Tec και το Motor Protect περιορίζουν την εκτριβή στον κινητήρα και μειώνουν τη φθορά. Έτσι αυξάνεται η διάρκεια ζωής του κινητήρα και μειώνεται η κατανάλωση του καυσίμου