O Christian Horner μιλά για τους νέους κανονισμούς στην Formula 1.

O Christian Horner μιλά για τους νέους κανονισμούς στην Formula 1.

«Ευνοούν τους γενναίους»

3.570 Επισκέψεις στο άρθρο (4/1/2017)

Σε αιχμηρές και μάλλον θαρραλέες δηλώσεις προέβη ο Christian Horner της Red Bull, σχολιάζοντας τις αλλαγές των κανονισμών στην Formula 1 για φέτος.

Όπως έιναι γνωστό ήδη, οι κανονισμοί στην Formula 1 αλλάζουν ελαφρά φέτος, με μεταβολές στα χαρακτηριστικά αεροδυναμικής και ελαστικών. Για πολλούς, θεωρείται βέβαιο ότι με τις αλλαγές αυτές, τα μονοθέσια θα γίνουν πιο δύσκολα στην οδήγηση από τους οδηγούς.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Ο Christian Horner της Red Bull εμφανίζεται ικανοποιημένος από τις αλλαγές αυτές, δηλώνοντας ότι θα βοηθήσουν στην θεαματικότητα του αθλήματος, αλλά και θα αναδείξουν τους πιο «θαραλλέους» πιλότους! Δείτε συγκεκριμένα τι είπε: «Τα μονοθέσια θα απαιτούν περισσότερη προσπάθεια από τον ίδιο τον πιλότο και θα κάνουν μεγάλη διαφορά μεταξύ των πιλότων σε σχέση με αυτό που βλέπουμε τώρα.»

«Οι πιο γενναίοι πιλότοι θα ανταμειφθούν και θα είναι και ένα πιο συναρπαστικό θέαμα γενικότερα. Τα μονοθέσια θα είναι θεαματικά με τις ταχύτητες στη στροφή τις οποίες θέλουμε να πετύχουμε»

«Η αλλαγή των κανονισμών θα κουνήσει λίγο τα πράγματα. Είμαι σίγουρος ότι ο Toto θα θέλει να παγώσει τα αυτοκίνητα για τα επόμενα πέντε χρόνια. Νομίζω ότι, για μας, αυτή η αλλαγή κανονισμών είναι μια μεγάλη ευκαιρία»

Η Red Bull Racing θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα του 2017 με τους Daniel Ricciardo και Max Verstappen πίσω από τα τιμόνια των μονοθεσίων.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center