H εντυπωσιακή Ferrari 599 SA Aperta βρίσκεται προς πώληση στην Ισπανία.

Η SA Aperta περιορίστηκε σε μόλις 80 μονάδες παγκοσμίως.

Σε ότι αφορά το εσωτερικό η καμπίνα, το τιμόνι, τα πάνελ των θυρών και το ταμπλό είναι σχεδόν αποκλειστικά ντυμένα με κόκκινο δέρμα.

Ferrari 599 SA Aperta προς πώληση

2.545 Επισκέψεις στο άρθρο (25/9/2017)

Μία εντυπωσιακή Ferrari 599 SA Aperta βρίσκεται προς πώληση στην Ισπανία.

Η SA Aperta περιορίστηκε σε μόλις 80 μονάδες παγκοσμίως παραμένοντας ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της ιταλικής μάρκας. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο βρίσκεται προς πώληση στην πόλη Marbella της Ισπανίας και περιμένει τον επόμενο ιδιοκτήτη του.
 
Το εντυπωσιακό κόκκινο μοντέλο εισήχθη στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου από το Κατάρ και εκτός από το χρώμα «Rosso Corsa» που φέρει στο αμάξωμά του, διαθέτει ακόμα στοιχεία από ανθρακονήματα τα οποία βρίσκονται στις λαβές των θυρών, στο καπό αλλά και στα δύο μπροστινά φτερά.
Σε ότι αφορά το εσωτερικό η καμπίνα, το τιμόνι, τα πάνελ των θυρών και το ταμπλό είναι σχεδόν αποκλειστικά ντυμένα με κόκκινο δέρμα, ενώ ότι στοιχείο δεν είναι κόκκινης απόχρωσης τότε είναι κατασκευασμένο ή από ίνες άνθρακα, ή μεταλλικό ή πλαστικό.
 
Σε ότι αφορά το ποσό που εκτιμάται το συγκεκριμένο μοντέλο αυτό ανέρχεται στα 1.125.000 ευρώ, ενώ τα χιλιόμετρα που έχει διανύσει σύμφωνα με τον πωλητή δεν ξεπερνούν τα 5.000.

Hyundai
OPEL