Ο επικεφαλής της Ferrari, Luca di Montezemolo, δήλωσε ότι η εταιρεία θα δημιουργήσει στο μέλλον κι άλλα υβριδικά συνόλα (όπως αυτό που έχει χρησιμοποιηθεί στην εικονιζόμενη LaFerrari).
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ο επικεφαλής της Ferrari, Luca di Montezemolo, δήλωσε ότι η εταιρεία θα δημιουργήσει στο μέλλον κι άλλα υβριδικά συνόλα (όπως αυτό που έχει χρησιμοποιηθεί στην εικονιζόμενη LaFerrari).

Ferrari: Ναι στα υβριδικά όχι στα ηλεκτρικά

2.524 Επισκέψεις στο άρθρο (22/8/2013)

Η Ferrari επιβεβαίωσε, δια στόματος του πρόεδρου της, Luca di Montezemolo, ότι θα κατασκευάσει στο μέλλον κι άλλα υβριδικά, όπως η LaFerrari, όχι όμως κι αμιγώς ηλεκτρικά supercars.

Ο επικεφαλής της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, Luca di Montezemolo, δήλωσε σε συνέντευξη τύπου ότι η εταιρεία θα ασχοληθεί στο μέλλον με τη δημιουργία κι άλλων υβριδικών συνόλων (όπως αυτό που έχει χρησιμοποιηθεί στην εντυπωσιακή LaFerrari), χωρίς βέβαια να αποκαλύψει περισσότερα.Ειδικότερα, ανέφερε ότι το συγκεκριμένο αποτέλεσμα κρίνεται ως πετυχημένο και μπορεί να αποτελέσει γνώμονα για τη συνέχεια, πάντα βέβαια με στόχευση στις επιθυμίες του κάθε υποψήφιου αγοραστή, καθώς η εξατομίκευση κι η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη είναι κανόνας απαράβατος για τη Ferrari, σύμφωνα πάντα με τον Montezemolo.Παράλληλα, επεσήμανε ότι δεν είναι στις βασικές προτεραιότητες της εταιρείας η κατασκευή E.V., οχημάτων με αμιγώς ηλεκτρική λειτουργία δηλαδή, καθώς αυτά, κατά τον ιθύνοντα νου της Ferrari, δεν είναι ακόμα δοκιμασμένα επαρκώς.Να θυμίσουμε ότι η νέα LaFerrari είναι ένα υβριδικό υπεραυτοκίνητο με έναν 6,3 λτ. V12 κινητήρα, που υποστηρίζεται από έναν ηλεκτροκινητήρα, ο οποίος προσθέτει άλλους 163 ίππους και 270 Nm ροπής. Έτσι λοιπόν το εν λόγω μοντέλο αποκτά μια συνδυασμένη μέγιστη απόδοση 963 ίππων, που του επιτρέπει να ολοκληρώσει τα 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 3 δλ. και αγγίζει την τελική ταχύτητα των 350 χλμ./ώρα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEIRAIOS LEASING
test center