Δείτε τις δηλώσεις του αρχιμηχανικού της Ferrari, Jock Clear, σε ότι αφορά την «πατέντα» της Mercedes για την πίεση των ελαστικών.

Δείτε τις δηλώσεις του αρχιμηχανικού της Ferrari, Jock Clear, σε ότι αφορά την «πατέντα» της Mercedes για την πίεση των ελαστικών.

Ferrari για τρικ Mercedes

2.053 Επισκέψεις στο άρθρο (1/7/2016)

Η αγωνιστική ομάδα F1 της Ferrari πήρε θέση και προέβη σε δηλώσεις για την αποκάλυψη που αφορά στους μηχανισμούς των μονοθεσίων της Mercedes για την αλλαγή πίεσης των ελαστικών εντός της πίστας.

Ο Αγγλος αρχιμηχανικός της αγωνιστικής ομάδας της Ferrari, Jock Clear, δήλωσε πως δεν θεωρεί πρόβλημα τα τρικ και τις πατέντες της Mercedes, με τους μηχανισμούς αλλαγής της πίεσης ελαστικών κατά τη διάρκεια που το μονοθέσιο βρίσκεται εντός της πίστας. 
Πιο συγκεκριμένα επέμεινε και ήταν απόλυτα ευθύς στις δηλώσεις του λέγοντας «Δεν πιστεύουμε τις ιστορίες που θέλουν κάποιες αγωνιστικές ομάδες να μπορούν να αλλάξουν την πίεση των ελαστικών σε σημαντικό βαθμό», ενώ συνέχισε λέγοντας «Μπορεί να γίνεται για μισό psi, αλλά σίγουρα όχι για δυο. Πιστεύουμε ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατο. Υπάρχουν τρόποι με έξυπνες λύσεις για να αποβάλλεις τη θερμότητα από τα ελαστικά, αλλά είναι όλοι παράνομοι».
Σε ότι αφορά τις τελευταίες αποκαλύψεις για την Mercedes που φέρεται ότι ξεγέλασε τη FIA με τους μηχανισμούς που «πειράζουν» την πίεση των ελαστικών των μονοθεσίων της, ο Clear είπε πως η FIA επιβεβαίωσε ότι όλα τα μονοθέσια είναι απολύτως νόμιμα, συνεπώς στη Ferrari δεν έχουν λόγο να ανησυχούν και να αμφιβάλλουν.
Τέλος, λόγος έγινε για την κρίση στην οποία βρίσκεται η ιταλική ομάδα της F1 στους τελευταίους αγώνες με τον Clear να αναφέρει πως η διαφορά από τη Mercedes είναι μεγαλύτερη από ότι είχαν υπολογίσει, αλλά κοιτούν την θετική πλευρά και προχωρούν προς την ανάκαμψη, κλείνοντας την ψαλίδα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEUGEOT NEW EVANS
4green