Στη «συλλεκτική» έκδοση Cult, όπου και δοκιμάζουμε, το 500 ξεχωρίζει από το έντονο Lattementa Green χρώμα του, καθώς και από την οροφή, όπου ένα μέρος της είναι γυάλινο και το άλλο βαμμένο σε μαύρο χ
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στη «συλλεκτική» έκδοση Cult, όπου και δοκιμάζουμε, το 500 ξεχωρίζει από το έντονο Lattementa Green χρώμα του, καθώς και από την οροφή, όπου ένα μέρος της είναι γυάλινο και το άλλο βαμμένο σε μαύρο χρώμα.

Δοκιμή: Fiat 500 1,3 MTJ Cult

35.850 Επισκέψεις στο άρθρο (31/7/2014)

Το Fiat 500, το μοντέλο που πούλησε 1.200.000 οχήματα από το αρχικό λανσάρισμά του το 2007 δίνοντας ώθηση στα οικονομικά της Fiat, ανανεώθηκε ελαφρώς εξωτερικά, αποκτώντας και την ξεχωριστή έκδοση «Cult» της δοκιμής.

+ Κινητήρας – κατανάλωση – επιδόσεις , Οδική συμπεριφορά,  Εμφάνιση
Χρηστικότητα (θέση οδήγησης), Θόρυβος κινητήρα, Τιμή
Η Fiat προχώρησε στην light ανανέωση, όλης της σειράς του 500, ενώ προσφέρει και την κορυφαία και «συλλεκτική» έκδοση της γκάμας, την Cult, στην οποία ενσωματώνεται ένα αποκλειστικό επίπεδο στιλ και τεχνολογικού περιεχομένου -όπως το σύστημα hands-free Blue&Me με Bluetooth, καθώς κι ο αυτόματος κλιματισμός στον στάνταρ εξοπλισμό.
Εμφάνιση: Ελαφριά ανανέωση
Εμφανισιακά, η ανανέωση έχει να κάνει κυρίως με μικρές αλλαγές σε χρωματισμούς και επενδύσεις, ελαφρώς περισσότερο χρώμιο στο αμάξωμα (π.χ. στο πόμολο του χώρου αποσκευών), αλλά και σε αναβάθμιση του εξοπλισμού, χωρίς να αλλάζει το γνώριμο, ξεχωριστό σχήμα του πιο στιλάτου μίνι αυτοκινήτου της αγοράς. Στη «συλλεκτική» έκδοση Cult, όπου και δοκιμάζουμε, το 500 ξεχωρίζει από το έντονο Lattementa Green χρώμα του, καθώς και από την οροφή, όπου ένα μέρος της είναι γυάλινο και το άλλο βαμμένο σε μαύρο χρώμα. 

Κοντό, με τους τροχούς στα άκρα και χαμηλό κέντρο βάρους, το 500 είναι ευχάριστο στην οδήγηση με ακριβές τιμόνι και στιβαρό πλαίσιο.

Κοντό, με τους τροχούς στα άκρα και χαμηλό κέντρο βάρους, το 500 είναι ευχάριστο στην οδήγηση με ακριβές τιμόνι και στιβαρό πλαίσιο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
skoda