Τα fidget spinners είναι στη μόδα αυτήν την εποχή.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τα fidget spinners είναι στη μόδα αυτήν την εποχή.

Fidget Spinner με 3 Lada! (+video)

4.285 Επισκέψεις στο άρθρο (21/6/2017)

Ρωσική ομάδα μηχανικών έκοψε και έραψε μεταξύ τους 3 Lada και τα έβαλε τα σπινιάρουν σαν ένα κανονικό fidget spinner! Δείτε το video..

Δεδομένου ότι τα fidget spinners είναι στη μόδα αυτήν την εποχή, ίσως και να άργησε κάποιος να φτιάξει ένα αποτελούμενο από τρία αυτοκίνητα. Η στιγμή όμως αυτή έφτασε!

Η ομάδα ξεκινά με το να κόβει τα Lada στη μέση κα στη συνέχεια να τα ενώνει.

Η ομάδα ξεκινά με το να κόβει τα Lada στη μέση κα στη συνέχεια να τα ενώνει.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Μια ομάδα μηχανικών ονόματι Garage 54 από τη Ρωσία αποφάσισαν να κόψουν 3 Lada 2109 έτσι ώστε να τα κάνουν να στριφογυρίσουν όλα μαζί σε μεγάλη ταχύτητα. Μπορεί το video να είναι εξ ολοκλήρου στα ρωσικά, ωστόσο οι πράξεις μιλούν μερικές φορές καλύτερα και από λόγια.

Η ομάδα ξεκινά με το να κόβει τα Lada στη μέση κα στη συνέχεια να τα ενώνει. Εφόσον όλα τους είναι εμπροσθιοκίνητα, το πίσω μέρος τους είναι τελείως άχρηστο για να κινηθούν. Στην αρχή παρά την καλή κατασκευή, το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό, αν πάει κανείς όμως το 7:30 θα δει ότι το πρόβλημα αρχίζει να λύνεται.
Σίγουρα, θα υπάρχει κάποιος καλύτερος τρόπος για να αποδώσει η ιδέα αυτή πολύ καλύτερα καθώς από την μια πλευρά ένα Lada χαλάει ενώ από την άλλη, αν οι τροχοί και των τριών αυτοκινήτων ήταν στραμμένοι προς την ίδια κατεύθυνση, πολύ πιθανόν οι ταχύτητες να ήταν μεγαλύτερες.

Δείτε το video!
 

 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
vw