Τα βλέμματα τράβηξε πάνω της η εντυπωσιακή Ferrari Portofino στο επίσημο ντεμπούτο της που πραγματοποιήθηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Το νέο μοντέλο το οποίο έρχεται να αντικαταστήσει την California T, είναι σαφώς πιο ελαφρύ ζυγίζοντας 1663 κιλά.

Η αυτοκινητοβιομηχανία αύξησε την ισχύ του βραβευμένου V8 twin-turbo κινητήρα 3.9 λίτρων σε 600 ίππους.

Φίνα η Ferrari Portofino στη Φρανκφούρτη

2.570 Επισκέψεις στο άρθρο (12/9/2017)

Τα βλέμματα τράβηξε πάνω της η εντυπωσιακή Ferrari Portofino στο επίσημο ντεμπούτο της που πραγματοποιήθηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Το νέο μοντέλο το οποίο έρχεται να αντικαταστήσει την California T, είναι σαφώς πιο ελαφρύ ζυγίζοντας 1663 κιλά, ενώ είναι 1,6 cm μακρύτερη, 2,8 cm φαρδύτερη και 4 mm πιο κοντή. Όπως είναι φυσικό για μία Ferrari από το αμάξωμα της δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν τα μυώδη χαρακτηριστικά και οι μεγάλες σπορ ζάντες, ενώ το μοντέλο φέρει επίσης αναδιπλούμενη μεταλλική οροφή.
 
Στο εσωτερικό της Portofino εκτός από τα μαύρα δερμάτινα καθίσματα αλλά και το μαύρο ταμπλό με κόκκινες ραφές για διακόσμηση, θα μπορέσει να βρει κανείς μία μεγάλη οθόνη αφής 10.2 ιντσών που βρίσκεται στην κεντρική κονσόλα, ενώ το σπορ τιμόνι με επίπεδη βάση φέρει πάνω του διακόπτες και μπουτόν τα οποία βοηθούν τον οδηγό να κάνει τις ρυθμίσεις που επιθυμεί χωρίς να πάρει τα χέρια του από εκεί.
Τέλος σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα η αυτοκινητοβιομηχανία αύξησε την ισχύ του βραβευμένου V8 twin-turbo κινητήρα 3.9 λίτρων σε 600 ίππους, δίνοντας τη δυνατότητα στο αυτοκίνητο να πιάνει από στάση τα 100χλμ./ώρα σε 3,5 δευτερόλεπτα.

AUTOFIT PASXA
4green