35% έως 40% των πελατών δεν θα προσχωρήσουν στην αγορά του αυτοκινήτου που θέλουν αν αυτό δεν διατίθεται στο χρώμα που επιθυμούν.

35% έως 40% των πελατών δεν θα προσχωρήσουν στην αγορά του αυτοκινήτου που θέλουν αν αυτό δεν διατίθεται στο χρώμα που επιθυμούν.

Focus Electric σε Ηulk χρώμα

2.572 Επισκέψεις στο άρθρο (21/3/2017)

Η Ford ξέρει πως η μεγάλη γκάμα χρωμάτων μπορεί να βοηθήσει στις πωλήσεις αυτοκινήτων. Και αυτό το χρώμα είναι ξεχωριστό.

Χρησιμοποιώντας τη φύση ως πηγή έμπνευσης, η Ford έχει καταλήξει σε ένα νέο πράσινο μεταλλικό χρώμα βαφής για το 2018 Focus Electric hatchback. Οι έρευνες της Ford έχουν διαπιστώσει ότι, όταν πρόκειται για την αγορά ενός νέου αυτοκινήτου, η επιλογή χρώματος είναι πολύ προσωπική και για αυτό 35% έως 40% των πελατών δεν θα προσχωρήσουν στην αγορά του αυτοκινήτου που θέλουν αν αυτό δεν διατίθεται στο χρώμα που επιθυμούν.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


O Barb Whalen, διευθυντής της Ford στα χρώματα και τα υλικά σχεδίασης δήλωσε: «Οι σχεδιαστές ενθαρρύνονται να βιώσουν μια αίσθηση, να την φέρουν στην ομάδα και συλλογικά να βρουν ιδέες να την ζωντανέψουν μέσα από κάποιο χρώμα ή υλικό μέσω της Ford» .
 
Πολλά χρώματα που υπάρχουν σήμερα στα οχήματα της Ford εμπνεύστηκαν από όμορφα μέρη στη φύση, καθώς οι τάσεις μπορούν συχνά να προβλεφθούν δύο με τρία χρόνια πριν. Οι τάσεις αυτές μπορούν τελικά να επηρεαστούν από οτιδήποτε, από την αλλαγή του τρόπου ζωής, από συναισθήματα ή από τα χόμπι των καταναλωτών πάθη.

Η Ford βρίσκει συχνά έμπνευση στην εξωτερική και εσωτερική σχεδίαση από ασυνήθιστα αθλητικά είδη, σχοινιά, πλαστικά εργαλεία και υφάσματα. Επίσης, η αυτοκινητοβιομηχανία έχει μια ιστορία με τις πράσινες αποχρώσεις, προσφέροντας μεγάλη γκάμα επιλογής στο συγκεκριμένο χρώμα.

Πώς σας φαίνεται αυτή η έμπνευση της Ford;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

SPRING SEAT
NISSAN