To 1966, η Ford είχε κερδίσει στο Le Mans με το GT40, ενώ λίγες ημέρες μετά είχε «πάρει» και το Tour de France, ως επίσημο όχημα υποστήριξης της ομάδας Ford-France-Hutchinson. Το ίδιο θέλει να κάνει κ

To 1966, η Ford είχε κερδίσει στο Le Mans με το GT40, ενώ λίγες ημέρες μετά είχε «πάρει» και το Tour de France, ως επίσημο όχημα υποστήριξης της ομάδας Ford-France-Hutchinson. Το ίδιο θέλει να κάνει και αύριο μέσω των ποδηλατών της Team Sky.

Ford & Tour de France

1.135 Επισκέψεις στο άρθρο (1/7/2016)

Η Ford θέλει να επαναλάβει ό,τι είχε κάνει το 1966, να κερδίσει στο Le Mans και να είναι το όχημα υποστήριξης της ομάδας που θα νικήσει στο Tour de France. Η απάντηση αύριο μέσω των ποδηλατών της Team Sky.

Πενήντα χρόνια πριν, η Ford είχε δύο πετυχημένες καμπάνιες στη Γαλλία. Η μία αφορούσε στη νίκη στο Le Mans με το GT40 και η άλλη στην παρουσία της στο Tour de France ως επίσημο όχημα υποστήριξης της ποδηλατικής ομάδας Ford-France-Hutchinson. Ο Γάλλος, μέλος της, Lucien Aimar ήταν αυτός που τερμάτισε πρώτος στη γενική κατάταξη.Στον φετινό Γύρο Γαλλίας (Tour de France) που ξεκινάει αύριο, Σάββατο 2 Ιουλίου, η Ford θέλει να επαναλάβει ότι έκανε το 1966. Ήδη κέρδισαν στην κατηγορία τους στο Le Mans με το νέο GT και συνεχίζουν υποστηρίζοντας με τα μοντέλα τους την ποδηλατική ομάδα Team Sky.Ο αγώνας θα έχει 21 στάδια και συνολικό μήκος 3.519 χλμ. Κατά τη διάρκειά του, θα βοηθούν μπλε-μαύρα Ford Mondeo Wagon, ενώ το παρόν θα δώσουν επίσης και τα Mustang, Edge, S-MΑΧ, Kuga και Transit. Η ομάδα Team Sky συνεργάζεται με την Ford από την αρχή του χρόνου. Έχει κερδίσει το Tour de France 3 φορές στα τελευταία 4 χρόνια, χάρη στους Chris Froome και Bradley Wiggins.Οπότε, η Ford έχει καλές πιθανότητες για –να το πούμε σε άπταιστα Ελληνικά- ένα «ριπίτ» του «ντάμπλ» του 1966. Μέχρι τότε, ας δούμε ένα video της Ford από την προετοιμασία της Team Sky για το Tour de France.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO PROACE
skoda