Προτεραιότητα της Ford είναι η ικανοποίηση του κατόχου και σκοπός της είναι να χτίζει σχέσεις αξίας και εμπιστοσύνης με τους πελάτες.

Το FordNext είναι ένα πρόγραμμα επιβράβευσης των «πιστών» πελατών Ford.

Ford After Sales

3.821 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 7/7/2014

Προτεραιότητα της Ford είναι η ικανοποίηση του κατόχου και σκοπός της είναι να χτίζει σχέσεις αξίας και εμπιστοσύνης με τους πελάτες. Γιατί με την πώληση ενός καινούριου αυτοκινήτου, η δουλειά δεν «τελειώνει», αλλά στην πραγματικότητα τότε ξεκινάει.

 
FordNext: Το πρόγραμμα που σας ανταμείβει
Το FordNext είναι ένα πρόγραμμα επιβράβευσης των «πιστών» πελατών Ford, αφού σε κάθε δαπάνη (μπορεί να αφορά service ή αγορά γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ Ford) ο πελάτης επιβραβεύεται με επιστροφή την οποία μπορεί να εξαργυρώσει στην επόμενή του επίσκεψη στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία Ford που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Πρόγραμμα Εγγύησης Καλύτερης Τιμής
Εάν βρείτε μια ανταγωνιστική προσφορά φθηνότερη από το ποσό που πληρώσατε στον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή της Ford για την ίδια υπηρεσία (εργασία και ανταλλακτικά), τότε ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής θα σας επιστρέψει τη διαφορά του ποσού!


Δωρεάν τεχνικός έλεγχος
Το εξουσιοδοτημένο δίκτυο της Ford προσφέρει Δωρεάν Τεχνικό Έλεγχο εντός του διαστήματος 6 μηνών από την τελευταία συντήρηση του οχήματός σας και μάλιστα παρέχεται δωρεάν συμπλήρωμα λαδιών, εφόσον κριθεί απαραίτητο.