Η σπορ ανάρτηση του Ford Edge 
καταφέρνει από τη μία να ελέγχει απόλυτα τις κινήσεις και σε μεγάλο βαθμό την κλίση του αμαξώματος και από την άλλη να στρογγυλεύει αριστοτεχνικά το ανάγλυφο οδόστρωμα.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η σπορ ανάρτηση του Ford Edge καταφέρνει από τη μία να ελέγχει απόλυτα τις κινήσεις και σε μεγάλο βαθμό την κλίση του αμαξώματος και από την άλλη να στρογγυλεύει αριστοτεχνικά το ανάγλυφο οδόστρωμα.

Στο δρόμο: Οδοστρωτήρας παντός καιρού

72.964 Επισκέψεις στο άρθρο (13/4/2017)

Στο Edge, όπως είναι φυσικό, κάθεσαι ψηλά και βλέπεις πανοραμικά. Το μεγάλο εύρος ρυθμίσεων, οι εμπρός-πίσω κάμερες και λεπτές κολώνες, προσφέρουν σε τελική ανάλυση καλή περιμετρική ορατότητα, η οποία δεν καθιστά και τόσο τραυματική την εμπειρία της αστικής μετακίνησης με το Edge των μεγάλων διαστάσεων και των 11,9 μ. κύκλου στροφής. Τα οδηγικά χαρίσματα όμως του Edge ξεδιπλώνονται  στον ανοιχτό δρόμο χάρη στην εξαιρετική ρύθμιση της ανάρτησης (γόνατα ΜακΦέρσον μπροστά και πολλαπλών συνδέσμων πίσω). Η τελευταία διαθέτει σπορ ρύθμιση και καταφέρνει από τη μία να ελέγχει απόλυτα τις κινήσεις και σε μεγάλο βαθμό την κλίση του αμαξώματος και από την άλλη να στρογγυλεύει αριστοτεχνικά το ανάγλυφο οδόστρωμα παρά την παρουσία τροχών 20 ιντσών με ελαστικά 255/45! Είναι τόσο καλά ρυθμισμένη, που ακόμη και όταν κινηθήκαμε εκτός δρόμου δεν δυσανασχέτησε σε καμία περίπτωση. Βέβαια το βάρος δεν περνά απαρατήρητο και θα βάλει τα όρια στον οδηγό. Ωστόσο, τα θεόρατα μετατρόχια και η άκρως αποτελεσματική τετρακίνηση απογειώνουν τα περιθώρια πρόσφυσης σε όλες τις καιρικές συνθήκες με την συμπεριφορά να παραμένει ουδέτερη ακόμη και υπό έντονη πίεση. Παράλληλα, το «σωστό» τιμόνι με τον μεταβλητό λόγο και την επίσης μεταβλητή αίσθηση,  τα εντυπωσιακά σε δύναμη και αποτελεσματικότητα φρένα  τονίζουν τον απρόσμενα ευχάριστο οδηγικό χαρακτήρα του Edge, που ταξιδεύει ήσυχα και συγκλονιστικά σταθερά. Mε 203 χλστ. από το έδαφος, ικανοποιητικές γωνίες αναρρίχησης και «έξυπνη» τετρακίνηση, το Edge δεν αντιμετωπίζει προβλήματα στις light εκτός δρόμου περιηγήσεις, αλλά το μεγάλο βάρος και οι 20 ιντσών τροχοί θέλουν προσοχή στα πιο δύσκολα.


Τα θεόρατα μετατρόχια και η άκρως αποτελεσματική τετρακίνηση απογειώνουν τα περιθώρια πρόσφυσης σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Τα θεόρατα μετατρόχια και η άκρως αποτελεσματική τετρακίνηση απογειώνουν τα περιθώρια πρόσφυσης σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Κάντε κλικ για να δείτε τα Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRANSPORTER
test center