Στο Rapid Spaceback, η εμφάνιση είναι σαφέστατα πιο «σοβαρή».
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στο Rapid Spaceback, η εμφάνιση είναι σαφέστατα πιο «σοβαρή».

Μικρομεσαία με βενζίνη

28.032 Επισκέψεις στο άρθρο (20/7/2015)

Με κινητήρες βενζίνης στους 100+ ίππους και πολύ καλούς χώρους, τα τρία μικρομεσαία του θέματός μας είναι σε θέση να καλύψουν τις οικογενειακές ανάγκες του ιδιοκτήτη τους, χωρίς να απαιτούν μια περιουσία για να τα αποκτήσει.

Skoda Rapid Spaceback 1,2 TSI 105 PS
+ Απόδοση κινητήρα - επιδόσεις, χώροι επιβατών-αποσκευών, τιμή
Λιτή σχεδίαση αμάξωμα-εσωτερικό, θόρυβος στις υψηλές στροφές
Ford Focus 1,0 EcoBoost 100 PS
+ Εμφάνιση, κινητήρας-κατανάλωση, εσωτερικό, οδική συμπεριφορά, άνεση-ποιότητα κύλισης, τιμή
- Εσωτερικό πλάτος πίσω
Kia Ceed 1,4 100 PS
+ Σχεδίαση, ποιότητα, χώροι επιβατών, άνεση-ποιότητα κύλισης, τιμή, εγγύηση
- Κατανάλωση-ρύποι, αίσθηση τιμονιού
Η αναζήτηση ενός μικρομεσαίου αυτοκινήτου που θα είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες μιας οικογένειας και παράλληλα να μην κοστίζει πολλά δεν είναι εύκολη. Ουσιαστικά, το πρώτο που τίθεται επί τάπητος είναι η τιμή (κάτω από τα 14.000 ευρώ εν προκειμένω) και έπειτα ακολουθούν οι χώροι, η οικονομία, οι επιδόσεις και η ασφάλεια. Τα τρία μοντέλα που αντιπαραθέτουμε σήμερα, το Ford Focus 1,0 EcoBoost 100 PS, το Kia Ceed 1,4 και το Skoda Rapid Spaceback 1,2 TSI 105 PS, πληρούν όλα ή σχεδόν όλα εκ των παραπάνω, κάνοντας πράξη το απόφθεγμα «αξίζουν και συμφέρουν». Πού όμως ξεχωρίζει το καθένα; Ας τα δούμε πιο αναλυτικά…
Πιο ελκυστικά τα Focus και CeedΣτο πεδίο της εμφάνισης, το Ford Focus μετά την ανανέωση απέκτησε ένα πιο δυναμικό εμπρόσθιο τμήμα, με μακρόστενα και πιο επιθετικά φωτιστικά, αλλά και επανασχεδιασμένο προφυλακτήρα και φωτιστικά. Το νέο αυτό τμήμα συνδυάζεται με τις γνώριμες, στρογγυλεμένες και με αρκετές νευρώσεις αμάξωμα του Focus, σε ένα άκρως ενδιαφέρον σχεδιαστικά αποτέλεσμα.Στην περίπτωση του Ceed, η εμφάνιση και εδώ είναι πολύ μοντέρνα, με έντονα εμπρόσθια φωτιστικά που επιτείνουν το δυναμισμό του σχήματος, αλλά και μια α λα κουπέ σχεδίαση με πολλές καμπύλες του πίσω μέρους. Στο Rapid Spaceback, η εμφάνιση είναι σαφέστατα πιο «σοβαρή», με περισσότερο τετραγωνισμένα φωτιστικά εμπρός, αλλά και τραβηγμένες προς τα πίσω πλαϊνές γυάλινες επιφάνειες που επιτείνουν την ονομασία «Spaceback», δίνοντας ωστόσο μια αίσθηση από στέισον μοντέλα.

Το Ford Focus μετά την ανανέωση απέκτησε ένα πιο δυναμικό εμπρόσθιο τμήμα.

Το Ford Focus μετά την ανανέωση απέκτησε ένα πιο δυναμικό εμπρόσθιο τμήμα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center