Το kit βελτίωσης της Mountune έχει δοκιμαστεί στο Nurburgring, με τους ανθρώπους της να αποκαλύπτουν μόνο, ότι η αύξηση σε ιπποδύναμη και ροπή είναι εμφανής.

Το kit βελτίωσης της Mountune έχει δοκιμαστεί στο Nurburgring, με τους ανθρώπους της να αποκαλύπτουν μόνο, ότι η αύξηση σε ιπποδύναμη και ροπή είναι εμφανής.

Βελτιωμένο Focus RS (+vid)

4.106 Επισκέψεις στο άρθρο (5/5/2016)

Ο βελτιωτικός οίκος Mountune επιμελήθηκε της δημιουργίας ενός kit πρώτου σταδίου, που ονόμασε «Phase 1», για την τρίτη γενιά του Ford Focus RS. Από τι αποτελείται;

Σε αρχική φάση δεν έχουν δοθεί αναλυτικές λεπτομέρειες για το kit βελτίωσης της Mountune για το Ford Focus RS Mk3, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες είναι εμφανές ότι θα αποτελείται από περιφερειακές βελτιώσεις που θα έχουν ως στόχο τους την μείωση των κραδασμών του κινητήρα, την βελτίωση της ψύξης του, την βελτίωση της πρόσφυσης του αυτοκινήτου, την μικρότερη διαδρομή στις αλλαγές σχέσεων στο κιβώτιο και τέλος, την αύξηση της ιπποδύναμης του «καυτού» μικρομεσαίου.
Το kit βελτίωσης έχει ονομαστεί «Phase 1», κοινώς πρώτο στάδιο, και σύμφωνα με τα όσα λένε οι βελτιωτές, έχει δοκιμαστεί εκτεταμένα για να εξασφαλιστεί η απόλυτη συναρμογή, λειτουργία και αξιοπιστία του. 
Με τις μέχρι τώρα διαθέσιμες πληροφορίες υπάρχουν νέες ζάντες ελαφρού κράματος της OZ που είναι κατά 1,5 κιλό ελαφρύτερες από τις εργοστασιακές, νέες σωληνώσεις στο μηχανοστάσιο, short shift για την ελαχιστοποίηση της διαδρομής των σχέσεων στο κιβώτιο και Quaife διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης. 
Το «Phase 1» έχει δοκιμαστεί και τελειοποιηθεί στην πίστα του Nurburgring και το μόνο που φέρεται να λέει ο βελτιωτικό οίκος για την ιπποδύναμη και την ροπή, είναι ότι η αύξηση είναι εμφανής, συν του ότι και ο χρόνος για το 0-100 χλμ./ώρα έχει μειωθεί σημαντικά. Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι τα προϊόντα της Mountune έχουν την… ευλογία της Ford, που σημαίνει ότι η εγγύηση του αυτοκινήτου δεν επηρεάζεται.
Δείτε βίντεο από το Ford Focus RS Mk3 με «φορεμένο» το Phase 1 kit:

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

AUTOFIT PASXA
vw