Πλήθος προηγμένων τεχνολογικών συστημάτων φέρει το νέο Ford GT.

Πλήθος προηγμένων τεχνολογικών συστημάτων φέρει το νέο Ford GT.

Ford GT σαν πολεμικό αεροσκάφος

2.154 Επισκέψεις στο άρθρο (20/7/2017)

Πλήθος προηγμένων τεχνολογικών συστημάτων φέρει το νέο Ford GT, με την εταιρεία να αναφέρει πως είναι αρκετά πιο προηγμένη από ότι πιστεύουν οι περισσότεροι.

Το νέο μοντέλο έχει εξοπλιστεί με περισσότερους από 50 διαφορετικούς αισθητήρες, κάνοντας έτσι το μοντέλο να παράγει περίπου 100GB δεδομένων κάθε ώρα. Μάλιστα όπως αναφέρει η εταιρεία αυτό ισοδυναμεί με περίπου 25.000 λήψεις μουσικής, ενώ τα δεδομένα περιλαμβάνουν από τη θέση των πεντάλ μέχρι το ποσοστό της υγρασία στον αέρα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Όλες αυτές οι πληροφορίες επεξεργάζονται από 25 ενσωματωμένα συστήματα υπολογιστών που ελέγχονται από 10 εκατομμύρια γραμμές κώδικα. Η Ford λέει ότι είναι περισσότερος κώδικας απ ότι χρησιμοποιείται στο πολεμικό αεροσκάφος Lockheed Martin F-35 Lightning II και επιτρέπει στο αυτοκίνητο να αναλύει 300 MB δεδομένων κάθε δευτερόλεπτο.
 

Σύμφωνα με τον παγκόσμιο διευθυντή της Ford Performance Dave Pericak, τα εξελιγμένα συστήματα υπολογιστών του Ford GT, λειτουργούν σε αρμονία με αρχιτεκτονική του αυτοκινήτου, προσφέροντας έτσι μεγαλύτερη ευελιξία, ενώ διατηρούν το αυτοκίνητο σταθερό ακόμα και όταν κινείται με 289 χλμ./ώρα.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως το νέο μοντέλο εκτός από τα τεχνολογικά συστήματα που διαθέτει, φέρει μεταξύ άλλων μία οπή συμπλήρωσης καυσίμου χωρίς τάπα, και ένα κρυφό χώρο κάτω από το κάθισμα του οδηγού, τα οποία κάνουν ακόμα πιο εύκολη τη ζωή του οδηγού.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEIRAIOS LEASING
OPEL