Προσεγμένο σε ποιότητα και εικόνα το εσωτερικό του Ford Kuga, που ξεχωρίζει για το αναβαθμισμένο σύστημα infotainment SYNC3.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Προσεγμένο σε ποιότητα και εικόνα το εσωτερικό του Ford Kuga, που ξεχωρίζει για το αναβαθμισμένο σύστημα infotainment SYNC3.

Eσωτερικά: Πιο εντυπωσιακό και ποιοτικό το C-HR

272.868 Επισκέψεις στο άρθρο (7/2/2019)

Ανάλογα εντυπωσιακός με τον εξωτερικό σχεδιασμό είναι και ο εσωτερικός κόσμος του Toyota C-HR. Οι μοντέρνες γραμμές και ο high-tech χαρακτήρας κυριαρχούν, ενώ ξεχωρίζει το ασύμμετρο και ελαφρά στραμμένο προς τον οδηγό ταμπλό με λίγους, αλλά πολύ ποιοτικούς διακόπτες. Έπειτα, το μάτι σου καρφώνεται στην οθόνη αφής που είναι τοποθετημένη ψηλά στο ταμπλό, ενώ η συνολική απτή ποιότητα των μαλακών υλικών είναι εξαιρετική και το φινίρισμα ανάλογο, χωρίς τριγμούς και χωρίς αστοχίες συναρμογής.

Λιτό σε εμφάνιση, αλλά άρτιο σε εργονομία και φινίρισμα το  ταμπλό του νέου SEAT Ateca.

Λιτό σε εμφάνιση, αλλά άρτιο σε εργονομία και φινίρισμα το ταμπλό του νέου SEAT Ateca.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Σε σχέση με του C-HR, το ταμπλό του Kuga δείχνει συγκρατημένο σχεδιαστικά, χωρίς όμως να υστερεί σε ποιότητα και συναρμογή. Μάλιστα η ανανεωμένη γενιά βελτιώθηκε σε όλα τα επίπεδα, εμφανίζοντας ακόμα καλύτερη ποιότητα κατασκευής και πιο σύγχρονο διάκοσμο. Το σημαντικότερο όμως νέο στην καμπίνα είναι το αναβαθμισμένο σύστημα infotainment SYNC 3 της Ford, με φωνητικές εντολές και 8 ιντσών οθόνη αφής και το οποίο είναι συμβατό με λειτουργίες Apple CarPlay και Android Auto
 
Πιο λιτό από τα τρία δείχνει το «βασικό SEAT» Ateca με σχεδίαση από το Leon και το σύστημα πολυμέσων να έχει οθόνη αφής 5 ιντσών (έναντι 8 ιντσών των πλουσιότερων εκδόσεων). Πάντως, η ποιότητα κατασκευής είναι πολύ καλή, ενώ τόσο το φινίρισμα, όσο και η συναρμολόγηση κυμαίνονται σε υψηλά επίπεδα. Δυνατό σημείο και αυτού του SEAT αποτελεί η πολύ καλή θέση οδήγησης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center