Aδοξο τέλος είχε ένα Ford RS200.

Ford RS200 ξεριζώνει το αμάξωμα του (+vid)

2.109 Επισκέψεις στο άρθρο (16/7/2018)

Aδοξο τέλος είχε ένα Ford RS200 το οποίο έλαβε μέρος σε ένα από τα γεγονότα που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του Goodwood Festival of Speed.

Όπως θα γνωρίζετε οι περισσότεροι το Goodwood Festival of Speed έχει ξεκινήσει, με πολλά και ενδιαφέροντα νέα να προκύπτουν τόσο από συνεντεύξεις και δηλώσεις ανθρώπων των εταιρειών, όσο και από τα γεγονότα που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της εκδήλωσης.
 
Ωστόσο δεν είναι όλα τα νέα ευχάριστα, όπως το συγκεκριμένο περιστατικό στο οποίο πρωταγωνίστησε ένα Ford RS200 Pikes Peak. Το μοντέλο που οδηγήθηκε από τον επαγγελματία οδηγό του rallycross, Liam Doran, κατάφερε να τρέξει μόλις για λίγα δευτερόλεπτα, καθώς στη συνέχεια όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί το πίσω μέρος του αμαξώματος ξηλώθηκε εντελώς με αποτέλεσμα ο οδηγός να χάσει τον έλεγχο και να βγει εκτός πίστας.
Ευτυχώς ο οδηγός δεν έπαθε το παραμικρό κάτι που δεν συνέβη στο Ford RS200 Pikes Peak, των 925 ίππων και των 949Nm ροπής (0-100 χλμ. σε 1.7 δευτερόλεπτα), ισχύς η οποία αποδείχτηκε ικανή να ξεριζώσει ένα μέρος του αμαξώματος.
 
Δείτε το βίντεο
 

CADDY VS COMBO
MONTELA