Το ενός όγκου αμάξωμα του Ford Tourneo Courier χαρακτηρίζεται από το μεγάλο ύψος του (1,723 μ.) σε συνδυασμό και με το αυξημένο πλάτος (1,976 μέτρα) αλλά το μειωμένο μήκος.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το ενός όγκου αμάξωμα του Ford Tourneo Courier χαρακτηρίζεται από το μεγάλο ύψος του (1,723 μ.) σε συνδυασμό και με το αυξημένο πλάτος (1,976 μέτρα) αλλά το μειωμένο μήκος.

Ford Tourneo Courier 1,6 TDCi

22.172 Επισκέψεις στο άρθρο (31/12/2014)

Δίνοντας έμφαση στην πρακτικότητα και την εσωτερική ευρυχωρία σε ένα αμάξωμα μόνο 4,157 μέτρων, το νέο Ford Tourneo Courier είναι ένα αστικό «people carrier» με πολλές αρετές οικονομίας στη diesel έκδοσή του.

Στα γρήγορα:• 1,6 diesel με 95 ίππους• Μέση κατανάλωση 4,0 λτ./100 χλμ.• Πορτ-μπαγκάζ από 395 έως 1.656 λτ.• Με 17.770 ευρώ
Ευρυχωρία επιβατών-αποσκευών, πρακτικότητα, οδική συμπεριφορά, άνεση, κατανάλωση κινητήρα, εξοπλισμός
Αεροδυναμικοί θόρυβοι, μεγάλη ενιαία πίσω πόρτα
Η γκάμα των Tourneo αυτοκινήτων της Ford, αφορά στις επιβατικές εκδόσεις των ελαφρών επαγγελματικών της εταιρείας, που εκμεταλλεύονται τα ενός όγκου αμαξώματά τους, για να προσφέρουν εξαιρετική ευρυχωρία και πρακτικότητα. Με το νέο Tourneo Courier η Ford έρχεται για να προσφέρει τον μικρότερο εκπρόσωπο της γκάμας (πριν τα Tourneo Connect και Custom), το οποίο μένει πιστό στην παροχή πολύ καλών χώρων και πρακτικότητας, ωστόσο τo συνδυάζει με ένα compact αμάξωμα μήκους 4,157 μέτρων. Τιμολογιακά, το νέο Tourneo Courier διατίθεται μόνο στην πλήρη εξοπλιστικά έκδοση Titanium, με το κόστος της σε συνδυασμό με τον 1,6 TDCi diesel των 95 ίππων να είναι λογικό και να ορίζεται στα 17.770 ευρώ με έκπτωση και απόσυρση.
Ενός όγκου μοντέρνο αμάξωμα
Το ενός όγκου αμάξωμα του Ford Tourneo Courier χαρακτηρίζεται από το μεγάλο ύψος του (1,723 μ.) σε συνδυασμό και με το αυξημένο πλάτος (1,976 μέτρα) αλλά το μειωμένο μήκος. Παράλληλα, διαθέτει μεγάλες γυάλινες επιφάνειες, ώστε να τονίσει την πρακτικότητα του μοντέλου. Αισθητικά, στο εμπρόσθιο τμήμα ξεχωρίζει η μάσκα και τα μακρόστενα φωτιστικά που δανείζονται από τα υπόλοιπα μικρά επιβατικά Ford (Fiesta, B-MAX), ενώ στο πίσω μέρος, ξεχωρίζει περισσότερο ο πολύ χαμηλός προφυλακτήρας (για λόγους πρακτικότητας στη φόρτωση). Συνολικά, το αποτέλεσμα δείχνει πολύ μοντέρνο, περισσότερο ίσως από ό,τι αντίστοιχες λύσεις μας έχουν συνηθίσει.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto