O Nico Rosberg στις κατατακτήριες δοκιμές ήταν ταχύτερος κατά 0,013 δλ. από τον team mate στη Mercedes, Lewis Hamilton.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

O Nico Rosberg στις κατατακτήριες δοκιμές ήταν ταχύτερος κατά 0,013 δλ. από τον team mate στη Mercedes, Lewis Hamilton.

GP Ιαπωνίας: pole position

4.751 Επισκέψεις στο άρθρο (8/10/2016)

Για 0,013 δλ. ή αλλιώς για 82 εκ. ασφάλτου στην πίστα της Suzuka, κρίθηκε η pole position του αυριανού GP Ιαπωνίας της F1. Δείτε τι έγινε στις κατατακτήριες δοκιμές, αλλά και ποια θα είναι η σειρά εκκίνησης του αγώνα.

O Nico Rosberg θα ξεκινήσει από την pole position του αυριανού GP Ιαπωνίας, καθώς στις κατατακτήριες δοκιμές ήταν ταχύτερος κατά 0,013 δλ. από τον team mate στη Mercedes, Lewis Hamilton. Μάχη δόθηκε στη Suzuka μεταξύ των Ferrari και Red Bull για τη 2η σειρά εκκίνησης. Νικήτρια ήταν η Scuderia, με τον Kimi Raikkonen να κάνει τον 3ο καλύτερο χρόνο και τον Sebastian Vettel τον 4ο, με τον πρώην πρωταθλητή να έχει όμως ποινή τριών θέσεων στο grid, ως απόρροια της σύγκρουσής του την προηγούμενη εβδομάδα στη Μαλαισία.

Δείτε τι έγινε στις σημερινές κατατακτήριες δοκιμές του GP Ιαπωνίας.

Δείτε τι έγινε στις σημερινές κατατακτήριες δοκιμές του GP Ιαπωνίας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Στον «εμφύλιο» της Red Bull, νικητής αναδείχθηκε ο Max Verstappen, με τον Daniel Ricciardo να ακολουθεί, έχοντας πίσω του την Force India του Sergio Perez. Έκπληξη ήταν η επίδοση των δύο Haas, με τους Romain Grosjean και Esteban Gutierrez, να καταλαμβάνουν την 8η και 10η θέση αντίστοιχα. Ανάμεσά τους βρέθηκε η δεύτερη Force India, αυτή του Nico Hulkenberg.
 
Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως ο Hamilton δεν έχει ξεκινήσει ποτέ από την pole position της Suzuka, με τη διαφορά των 0,013 δλ. από τον Rosberg να ισοδυναμεί με 82 εκ. ασφάλτου στην πίστα.
 
Οι δύο Ferrari έθεσαν τον ρυθμό στο Q1, με πρώτο τον Vettel και δεύτερο τον Raikkonen. Τρίτος ήταν ο Rosberg και τέταρτος ο Hamilton. Πέμπτος ήταν ο Hulkenberg, ακολουθούμενος από τις δύο Red Bull των Verstappen και Ricciardo.
 
Ο Rosberg έβαλε μαλακά ελαστικά στο Q2, ρίχνοντας το χρόνο του, ενώ ο Hamilton έχασε 4/10 του δευτερολέπτου σε ένα γλίστρημά του. Πίσω του ήταν οι Vettel, Raikkonen και Verstappen. Έκπληξη ήταν η 7η θέση του Gutierrez και η 8η του Grosjean.
 
Στο Q3 ταχύτερος ήταν ο Ricciardo, πριν τον κερδίσει ο Verstappen. Σειρά είχε να προσπεράσει ο Raikkonen, αλλά ο Rosberg έγινε ξανά ο πιο γρήγορος. Όλοι οι χρόνοι ήταν πολύ κοντά, κάτι που επαναλήφθηκε και στον 2ο γύρο, όταν ο Rosberg «έκλεψε» την πρωτιά από τον Hamilton.
 
Συνυπολογίζοντας τις ποινές των Vettel και Wehrlein, η σειρά εκκίνησης στο GP Ιαπωνίας θα είναι η εξής:
  1. Rosberg
  2. Hamilton
  3. Raikkonen
  4. Verstappen
  5. Ricciardo
  6. Perez
  7. Vette
  8. Grosjean
  9. Hulkenberg
  10. Gutierrez
  11. Bottas
  12. Massa
  13. Kvyat
  14. Sainz
  15. Alonso
  16. Palmer
  17. Button
  18. Magnussen
  19. Ericsson
  20. Nasr
  21. Ocon
  22. Wehrlein

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda